Wpis z mikrobloga

Co jakiś czas na Mlecznym pojawia się - osobiście bądź głosowo przez telefon - Niemiecki.
I za każdym razem czytając komentarze pod takimi filmami jestem w szoku, jak wiele osób spuszcza się nad tym jaki to on "nadredaktor, geniusz, wielka osobistość".
Chyba naprawdę tylko ja nie rozumiem fenomenu tego człowieka. O ile jeszcze dla kogoś przemycanie wątków politycznych jest ciekawe to spoko, ale w wykonaniu Niemieckiego nawet TO nie było ciekawe - filmy które nagrywał były jednymi z nudniejszych w historii Uniwersum. Konon niby się tam odpalał na te polityczne bzdury, ale on się potrafi odpalić na wszystko niezależnie od osoby która go nakręca.
Jedynie astmatyczny śmiech zza kadru bywa zabawny, ale to jest nic.
A tak naprawdę jedyne co, to faktycznie on jako pierwszy (bądź jeden z pierwszych) nagrał Knura w takich prywatnych, zwykłych, domowych okolicznościach (śledzik w pomidorkach).
I to wszystko z jego "zasług".

#kononowicz #szkolna17 #suchodolski
  • 24
  • Odpowiedz
@Alzena: o niemieckim to tutaj można mówić tylko dobrze. Poza tym jest to też burak, wyzyskiwacz, pisowiec, debil (załatwił Knurowi Nera), cwaniak i kombinator. Sprowadza też na Szkolną ludzi różnych. Na szczęście w ostatnim czasie pojawiły się tu na Vikop jakieś krytyczne wobec niego uwagi.
  • Odpowiedz
Jeśli Niemiecki był nudny, to jakie właściwie filmy ze Szkolnej były ciekawe?

Stwierdzenie że był nudniejszy niż pies zakrawa na prawo, co najmniej 90% współczesnych filmów się zwyczajnie NIE DA oglądać, myszka wędruje na "x" po max kilku minutach.
  • Odpowiedz
via Android
  • 18
@Wszebor Fiodor i Mexicano za pijackich czasów nagrali najwięcej ciekawych filmów + oczywiście sam Konon jako gadający odbyt oraz ćpun, nagrywający siebie nawzajem, byli najlepszymi "redaktorami".
  • Odpowiedz
@Alzena: jedna z oskarowych produkcji nadreżysera. Mnie brakuje takich wilmów. Widzimy tu prawdziwą kreatywność w porównaniu do tego co serwuje nam mleczna stypa
StayOut - @Alzena: jedna z oskarowych produkcji nadreżysera. Mnie brakuje takich wilm...
  • Odpowiedz
@Wszebor o aronie nie ma co wspominac, ale faktycznie niemieckiego filmy byly nudne. To juz szczoch 207 krecil ciekawsze akcje.

A najlepszym i jedynym redaktorem byl Fiodor.

FIODOR WRÓĆ!!!
  • Odpowiedz
@Alzena: nad niemieckim wiele osob sie spuszcza bo kink sie nad nim spuszczal a glupie jednostki potrzebuja miec guru ktory im powie co jest fajne a co nie i jak maja myśleć. Wielkiej filozofii w tym nie ma.
  • Odpowiedz
@Saintius: Tak szczerze i trzeźwo pisząc/mówiąc, to w ogóle wiele o ile nie większość filmów ze Szkolnej jest dość nudna, lub ma mnóstwo dłużyzn.

A Niemiecki jednak klimat miał i wiele perełek.
Wszebor - @Saintius: Tak szczerze i trzeźwo pisząc/mówiąc, to w ogóle wiele o ile nie...
  • Odpowiedz