Aktywne Wpisy

matiJ +19
Dlaczego takie zdjęcie jak w załączniku nie wystarcza do wystawienia mandatu za złe parkowanie? Straż miejska wymaga zeznań do protokołu ponieważ piąte zero zdążyło odjechać zanim przyjechali na miejsce
#sosnowiec #strazmiejska #parkowanie #motoryzacja #samochody #audi
#sosnowiec #strazmiejska #parkowanie #motoryzacja #samochody #audi
źródło: temp_file3424457066649697847
Pobierz
cordianss +5
Dymy kończą się tam, gdzie komuś może stać się realna krzywda. To co zrobił Tyburski były bardzo niebezpieczne i jako koneserowi patologi jest mi smutno. Należy to potępić.
#famemma
#famemma

I za każdym razem czytając komentarze pod takimi filmami jestem w szoku, jak wiele osób spuszcza się nad tym jaki to on "nadredaktor, geniusz, wielka osobistość".
Chyba naprawdę tylko ja nie rozumiem fenomenu tego człowieka. O ile jeszcze dla kogoś przemycanie wątków politycznych jest ciekawe to spoko, ale w wykonaniu Niemieckiego nawet TO nie było ciekawe - filmy które nagrywał były jednymi z nudniejszych w historii Uniwersum. Konon niby się tam odpalał na te polityczne bzdury, ale on się potrafi odpalić na wszystko niezależnie od osoby która go nakręca.
Jedynie astmatyczny śmiech zza kadru bywa zabawny, ale to jest nic.
A tak naprawdę jedyne co, to faktycznie on jako pierwszy (bądź jeden z pierwszych) nagrał Knura w takich prywatnych, zwykłych, domowych okolicznościach (śledzik w pomidorkach).
I to wszystko z jego "zasług".
#kononowicz #szkolna17 #suchodolski
edit: dobra widzę że nie jesteś nowoszkolny. więc wyjaśnię: z pod ręki Niemca wyszła masa dobrych produkcji gdzie absurd gonił absurd. humor w stylu monty pythona, można lubić albo nie.
Stwierdzenie że był nudniejszy niż pies zakrawa na prawo, co najmniej 90% współczesnych filmów się zwyczajnie NIE DA oglądać, myszka wędruje na "x" po max kilku minutach.
A najlepszym i jedynym redaktorem byl Fiodor.
FIODOR WRÓĆ!!!
A Niemiecki jednak klimat miał i wiele perełek.