Aktywne Wpisy
jaszczurki +10
#zalesie #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #smutek
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
#niebieskiepaski
#rozowepaski
#przegryw
czy zdarza się wam skłamać komuś, że jest ładny?
To nie jest dobre. Sam staram się nie dawać kłamliwych komplementów ani też nie ranić kogoś mówiąc, że jest brzydki. Po prostu nie poruszam tematu.
@AlexBrown: ja na takie coś reaguje prawie tak jak na obelgę xd ale wydaje mi się że to nie jest normalne, bo często ktoś może całkiem szczerze coś mówić, nawet jeśli ja w to nie wierzę
ale takich "grzecznościowych" komplementów i tak nie znoszę