Aktywne Wpisy

mieszkamzmamusia +47
#przegryw za kilka dni to już prawie będzie dwa lata jak jeżdżę w pyszne. Robota niezbyt poważna, bardziej dorywcza, bo jedzie jakiś pomarańczowy ludek rowerkiem czy to śnieg czy to deszcz i nierzadko rowerkiem po chodniku nielegalnie, więc sami wiecie. Mimo tego nie mam kompletnie żadnej motywacji żeby zmienić te prace, bo i tak zbytnio nie mam na co wydawać, a do tego uzbierało się jakaś tam poduszkę finansową, więc nie ma

PROSTYTUCJA=PATOLOGIA
Daj plusika jakbyś była zainteresowany takim zbiorem artykułów nt. szkodliwości prostytucji
#przegryw #blackpill
Komentarz usunięty przez autora
@Powiew_morskiej_bryzy: @reydel brak seksu oczywiście jest tragicznym zjawskiem, natomiast prostytucja absolutnie nie może być traktowana jako rozwiązanie tego problemu gdyż w ostatecznym rozrachunku szkodzi psychice bardziej niż brak seksu.
Przede wszystkim dla incela i kogolwiek ODRADZAM korzystanie z prostytutek. Widzę że na wykopie te tagi divyzwykopem itd po przegrywowych tagach lata sporo cuckoldów na wyparciu którzy korzystają z nich i
Frustracja seksualna czy chodzenie na dziwki?
Skoro problem incelizmu ciągle się powiększa to myślę że to pierwsze. Zresztą badano już incelów. Sama definicja incela wprost mówi z czym ma problem.
Czy faceci narzekają na dostęp do legalnej prostytucji? Nie zauważyłem tego nigdzie, ciekawe w czym tkwi sekret tego problemu.
#!$%@?, spermiarze i redpillowcy to rak, są częścią problemu i należy ich
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@wigglewiggle69: Nie działa.