Aktywne Wpisy
EmDeCe +897
#majtczak
Ukrywający się w Dubaju Sebastian Majtczak żąda usunięcia z Wyborczej.pl tekstów, gdzie jest określany jako sprawca tragedii, w której przed rokiem zginęła trzyosobowa rodzina. Chce też 150 tys. zł zadośćuczynienia za "naruszenie jego dóbr osobistych".
LaurenceFass +142
"Na mieszkania czekało się 20-40 lat", "nie każdy dostał", "trzeba było z kimś porozmawiać", "trzeba było załatwić, nie było to takie proste".
Na rynku nieruchomościowym to jest taki sam mit jak to, że ciągle brakuje 2 mln mieszkań.
Z kim bym nie rozmawiał > 55 lat to jest taka sama śpiewka. Było to taki trudne, ciężkie, ale jednak praktycznie każdemu na dowolnym osiedlu się udało. Nie ma szans dotrzeć żadnymi argumentami.
Ciekawe
Na rynku nieruchomościowym to jest taki sam mit jak to, że ciągle brakuje 2 mln mieszkań.
Z kim bym nie rozmawiał > 55 lat to jest taka sama śpiewka. Było to taki trudne, ciężkie, ale jednak praktycznie każdemu na dowolnym osiedlu się udało. Nie ma szans dotrzeć żadnymi argumentami.
Ciekawe
Posiadam internet światłowodowy od Inei i dostałem od nich router Tilgin. Polecili byście mi coś zamiast tego tilgina bo z nim to tragedia. Nie chcą mi wymienić więc stwierdziłem że złożymy się z rodziną i wymienimy to badziewie.
info takie bo mam 3 dekodery pod niego podłączone, z czego jeden jest po wifi a reszta kablem, więc by musiał być taki router co by to ogarniał
aktualnie prędkość to 600mb/s i rozłącza mnie z smartfonami. Zasięg wi-fi też taki sobie a nie mam dużego mieszkania
Jest coś co polecacie w kwocie 300-500 zł co by było warto kupić i będzie działać porządnie?
#internet #swiatlowody #swiatlowod #inea #orange #komputery
Może da się go przełączyć w bridge i podłączyć coś swojego za nim.
Nie polecę nic konkretnego niestety, dawno nie siedziałem w temacie.
To co możesz zrobić to pójść
No to trudno, najwyżej zrobi się mostek i da na innego routera. a to polecasz któryś model?
Dekoder no to wystarczy chyba wifi 5GHz żeby był szybszy transfer..
Wszystko dokładnie sprawdziłem i okazuje się wszystko że trzeba zostawić tego tilgina więc zrobimy bridge.
Jakie polecacie dobre i mocne routery do 500zł?