Aktywne Wpisy

Zwierz33 +8
Jestem załamany tymi Polskimi kobietami. Dramat, nie da się nikogo normalnego poznać do trwałego i szczęśliwego związku.
Założyłem konto na fb dating, jest lepszy niż jakieś badoo gdzie pełno botów, starych kont i za wszystko trzeba płacić. Sympatia może i była dobra ale kiedyś, obecnie to dinozaur jak nasza-klasa swego czasu. Tu przynajmniej płacić nie trzeba bo człowiek jest produktem. Chyba każdy wie na czym zarabia fb. Przewaga to to że, dostaje
Założyłem konto na fb dating, jest lepszy niż jakieś badoo gdzie pełno botów, starych kont i za wszystko trzeba płacić. Sympatia może i była dobra ale kiedyś, obecnie to dinozaur jak nasza-klasa swego czasu. Tu przynajmniej płacić nie trzeba bo człowiek jest produktem. Chyba każdy wie na czym zarabia fb. Przewaga to to że, dostaje

ktbffh +669
Patrzcie jakie ładnie reklamy na wykopie XD
Brawo Panie Biauek, o taki vikop nic nie robiłem.
https://milionerzytuska.pl/
#wykop #orlen #pis #po #reklamakreatywna reklama
@orlen_lite co to za gównostrona broniącą waszego prezesa? XD
Brawo Panie Biauek, o taki vikop nic nie robiłem.
https://milionerzytuska.pl/
#wykop #orlen #pis #po #reklamakreatywna reklama
@orlen_lite co to za gównostrona broniącą waszego prezesa? XD

Wstałem dzisiaj o 5:30 żeby pojechać na rower. W sensie patrzę w lustro, nie znam typa. Jeszcze 5:30 żeby early bird na stathunterze wskoczył.
Nie chciałem mądrzejszej części związku budzić młynkiem to pojechałem bez kawy. Pierwszy błąd. Do Jaworzna jak zombie, przez centrum jak zombie, dopiero na Chełmek zacząłem trybić, że w sumie to ostatnio najwięcej w życiu zrobiłem 110km a dzisiaj jakby trochę więcej w planie i nie ma co się szarpać.
Drugi błąd był taki, że pieluchomajtki mam tylko krótkie i poznałem na własnej skórze jak pracują czworogłowy, które nie chcą się rozgrzać bo wieje. Uczy się człowiek całe życie, temperatura dojechała do 10 stopni to się jakoś jechało już.
W Oświęcimiu trasa przeprowadziła mnie tyłem obozu, z rana żywej duszy jeszcze nie było, był czas się przyjrzeć wieżyczkom i barakom zza drutów. Potem już malowniczo na zaporę w Goczałkowicach i przez wiochy, Kobiór, Tychy do domu.
Trasa malownicza (jak na Śląsk xd ), świeża zieleń i poranne pustki na drogach wygenerowały milion przerw na foty. Dzięki temu zamiast wyrobić się w czasie na styk przed opadami- jechałem 1,5h w strugach deszczu, buty zdejmowałem pod prysznicem bo chlupało.
To była moja pierwsza styczność z takim dystansem i muszę przyznać, że jestem bardzo zaskoczony jak kondycyjnie dałem radę. Trochę lepsza organizacja i dłuższe gacie do ogarnięcia mus.
W sumie wpadło też kilka kratek.
Total explorer tiles 554
Max cluster size 321
Max square size 12 x 12
#rowerowyrownik #kwadraty #100km
Skrypt | Statystyki
@Falquan: wystarczy szybko wyjść z domu zanim dotrze do nas, że to wszystko jest bez sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No co ty, już zaraz, jeszcze chwileczka i już będzie ciepło - przez może tydzień w całym roku XDD
no przecież jutro już ma być ciepło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Falquan: Nogawki rowerowe obowiązkowe wyposażenie każdego pedalarza ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zwłaszcza przy obecnej pogodzie, też często wyjeżdżam rano, to potrafi być po kilka stopni, a potem w ciągu dnia wystrzelić pod 20C. To cyk nogawki szybko ściągasz, dużo miejsca nie zajmują i