Aktywne Wpisy

WielkiNos +557
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz
Lolenson1888 +696
Trafione w punkt. Koleżanki z liceum zdążyły już się pożenić, zajść w ciążę i rozwieść, a ja nadal mówię, że rodziców nie ma w domu jak ktoś dzwoni xD
#heheszki #humorobrazkowy
#heheszki #humorobrazkowy
źródło: 81AB9F0F-7BE5-4CD2-A8EB-597EBB224FEE
Pobierz

Karbon, minimum 105, tarcze i żeby był lekki.
https://goodsport.pl/rowery/szosowe/komfortowe/trek-domane-sl-5-disc-2023/#/44-rozmiar_roweru-60cm/973-kolor_roweru-mercury
#rower #rowery #szosa
-Lekki
-Trek Domane
Wybierz jedno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Orbea Orca ±14k na ultegrze mechanicznej z zintegrowanym kokpitem, wyżej wspomniana Merida, Cube Attain GTC race za 10k na 105, są ładne Wiliery, masz Canyona Ultimate CF SL 7 lub Endurace CF (7 na 105 za 9700, 8 na ultegrze za 11k, 13k na 105 Di2 - duże problemy z dostępnością nówek).
Focus Izalco Max, jakieś Rose też sobie obczaj