Wpis z mikrobloga

Zabawne jest to mężczyzna z wiekiem staje się mądrzejszy, świat się zmienia różowe popełniają błędy i wracają do punktu wyjścia tylko już z bombelkiem.
Nawet nie trzeba tego wypowiadać to po prostu widać, a trzeba było wybrać statecznego mężczyznę a nie pierwszego lepszego gościa który "trąci emocjami".
Czasami spotykam ten typ księżniczki gdzieś na osiedlu czy w sklepie to jest im zwyczajnie wstyd jak wygląda ich teraźniejsze życie.
  • Odpowiedz
@Rodriquez: a na koniec stwierdzą, że wszyscy faceci są tacy sami i to ich wina. No oczywiście, że są tacy sami bo takich samych wybierają, natomiast poziom odpowiedzialności za swoje czyny jest na równi z dziećmi. Jeżeli ktokolwiek szuka zrozumienia i uczuć wyższych to będzie musiał długo szukać i możliwe, że nie znajdzie, bo te najfajniejsze są już dawno zajęte.
  • Odpowiedz
u mnie jedna dziewczyna z klasy już trzy nazwiska miała i wróciła do swojego teraz

@ProstyHuop: jesteście jak stare baby popychające pierdoły po drodze z kościoła
  • Odpowiedz
@PatusiaNiusia: doświadczyłem na własnej skórze. Na szczęście nie dałem się wmanewrować w śluby itp. i łatwiej było odejść. Przez rok wspaniała wersja demo do momentu aż zacząłem stawiać granice i więcej wymagać. Wystarczyło tylko tyle i spod dekla wyszła prawdziwa natura, najgorsze cechy zepsutego kobiecego umysłu. Nie będę wymieniał, ale kto doświadczył będzie wiedział.
  • Odpowiedz
Zabawne jest to mężczyzna z wiekiem staje się mądrzejszy, świat się zmienia różowe popełniają błędy i wracają do punktu wyjścia tylko już z bombelkiem.

Nawet nie trzeba tego wypowiadać to po prostu widać, a trzeba było wybrać statecznego mężczyznę a nie pierwszego lepszego gościa który "trąci emocjami".

Czasami spotykam ten typ księżniczki gdzieś na osiedlu czy w sklepie to jest im zwyczajnie wstyd jak wygląda ich teraźniejsze życie.

@Rodriquez: szczerze?
  • Odpowiedz

@Rodriquez: I mowia Ci, ze im wstyd, czy po czym to poznajesz? xD
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: znajoma z czasów liceum po pierwszym rozwodzie zmieniła nazwisko na bodajże panieńskie babci (nie wiem po co), po czym ponownie wzięła ślub z innym - czyli w sumie to jej czwarte nazwisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz