Wpis z mikrobloga

#tinder #przegryw #fejk #rozowepaski #eksperyment #chad
Hejka :) założyłam to konto ponieważ mam wątpliwości i poszukuje pomocy. Poznałam na tinderze fajnego chłopaka, ale przez to, że zbyt dużo naczytałam się tagu #przegryw ciagle myśle, że jest fejkiem i ktoś się pod niego podszywa. Próbowałam sama go sprawdzić, ale moje zdolności informatyczne nie są zbyt dobre. Także potrzebuje kogoś kto po zdjęciach będzie mi wstanie sprawdzić tą osobę. Pozrrowiam
  • 28
  • Odpowiedz
  • 0
@Lola36: dziękuje ❤️ sprawdziłam tak jak radziłaś na yandexie i kurde, niestety znalazłam. Okazało się, że to jakiś koleś z Rosji. Niby człowiek wiedział a jednak się łudził ???? No cóż moje podejrzenia okazały się być słuszne. Dziękuje za miłe słowa, nie ma co się załamywać. Chociaż Tinder to jest dziwne miejsce. Zawsze mnie zastanawiało po co zakładać fejk konta? Przecież na tinderze dąży się do poznania w rzeczywistości
  • Odpowiedz
@Britney16 jak już się dowiedziałaś, to planujesz jakoś zareagować? ( ͡° ͜ʖ ͡°) może jakaś demaskacja? Typ postępuje nieuczciwie, więc warto, żeby sam posmakował swojego lekarstwa
  • Odpowiedz