Aktywne Wpisy

jason_bourne +11
Czy #bieganie codziennie po 3km bardzo dużo pomoże przy zrzucaniu wagi czy za krótki dystans?
#kiciochpyta
#kiciochpyta
miku555 +67
Każdy kto twierdzi, że WORDy się na niego uwzięły/że celowo oblewają kierowców aby zarobić, nigdy tak naprawdę nie powinien znaleźć się za kółkiem na publicznej drodze.
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody

#aferaanalna
Użytkowniczka @rozowyslonikx (już ma bana), znana z aktywności na portalach randkowych, wstawiła screena z komentarzami z grupy na fb o mniej wiecej takiej nazwie: "tinder, badoo", na której to kobiety ostrzegają sie przed podejrzanymi typami.
Na screenie był profil goscia z tindera i komentarz laski, ze spotykała sie z nim, dała sie mu namówic na anal ale wylądowała na SORze bo tak ja ruchał, że aż jej dysk wypadł
Ja tylko początek afery widziałem, obczaiłem profil tej panny na fb (już nie ma)
Podobno później szybko sie rozkręciło bo poleciały wpisy, a na fb pojawiły sie groźby pozwów
Może @LonNon coś więcej powie, bo chyba on pisał do tej laski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Nester86: ja też mam ostrzeżenie do dziewczyn - dobrą zasadą jest nie pozwalać na analną penetrację losowemu gościowi z Internetu. Nie sądziłem, że trzeba się przed tym ostrzegać na zamkniętych grupach.
Komentarz usunięty przez moderatora