Aktywne Wpisy
p1p2p3p4 +658
przychlasty już grzecznie siedzą jeden obok drugiego i wysluchują poleceń szefowej, która przekazuje im PLAN DZIAŁANIA na najbliższe dni xD a tyle razy pisała, ze to "URLOP" i "WAKACJE" xD a czy ty etatowcu jeździsz na Kretę z przełożonym? xD
#izadamczyk #frajerzyzmlm
#izadamczyk #frajerzyzmlm
piip5 +525
#frajerzyzmlm to milionerzy nie wychodzą na greckie śniadanie tylko sami robią w willi jajecznicę?
Nie chodzi, że kobiety są złe, ale ojciec to podstawa dla chłopca. Mój mnie bił, nazywał idiotą i sabotował każdy mój pomysł. Nigdy nie wspierał w moich wyborach i nie akceptował obranej drogi. Nie mam wewnętrznej ochoty z nim przebywać, dzwonić i wzmacniać ten kontakt. Ale mimo tego - jest mi po prostu totalnie przykro... Nie wiem sam o co tutaj chodzi dokładnie, to jakieś podświadome myśli...
Całe moje życie szukałem po prostu ojca, którego nie miałem.
To takie moje gorzkie żale :)
#zalesie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw #ojciec #psychologia
Powodzenia
Ja wybralrm
Odwrocicie sie i zrobicie wyrwe w sztafecie, a wasze dzieci wezma to za wzor...
Kochajcie ich zatem takich zlych, takich
Myślałem że już będzie wszystko ok.
Jedno poronienie, nowotwór, drugie poronienie i rozpadlem się jak domek z kart. Dzieciństwo się ujawnilo i teraz mam depresję, firmę zamykam, dziewczyna jest całe szczęście wsparciem
To samo inny kolega.
terapia tylko kolego. samemu ciężko to ogarnąć. powodzenia.
Agnieszka Kozak, Jacek Wasilewski
Mimo moich pozytywnych doświadczeń z przykrością muszę przyznać, że kobiety nie potrafią wychowywać dzieci zarówno dziewczynek jak i chłopców.
Ta rola przypada mężczyznom i ich brak zaangażowania w życiu dzieci