Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +70
Komary to są takie debile. Po co on podchodzi mi do ucha skoro wie że zginie przez to śmiercią tragiczną? Lata ewolucji a one dalej bez mózgu

RobieZdrowaZupke +31
Najgorzej to jest mieć takiego penisa 16-17 cm jak ja. Dla kobiet to za mało, a trąbka się wygadał, że amerykańskie satelity szpiegowskie dostrzegają obiekty o wielkości przynajmniej 15 centymetrów, więc nie mogę wyjść z gołym siurdakiem na działaczkę, bo nigdy nie mogę mieć pewności, że jakiemuś Johnowi się akurat nie nudzi podczas pracy w wojsku i nie wykorzystuje takiej satelity do oglądania mojego przyrodzenia znad ziemskiej atmosfery.
Nie chodzi, że kobiety są złe, ale ojciec to podstawa dla chłopca. Mój mnie bił, nazywał idiotą i sabotował każdy mój pomysł. Nigdy nie wspierał w moich wyborach i nie akceptował obranej drogi. Nie mam wewnętrznej ochoty z nim przebywać, dzwonić i wzmacniać ten kontakt. Ale mimo tego - jest mi po prostu totalnie przykro... Nie wiem sam o co tutaj chodzi dokładnie, to jakieś podświadome myśli...
Całe moje życie szukałem po prostu ojca, którego nie miałem.
To takie moje gorzkie żale :)
#zalesie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw #ojciec #psychologia
Powodzenia
Ja wybralrm inna
Odwrocicie sie i zrobicie wyrwe w sztafecie, a wasze dzieci wezma to za wzor...
Kochajcie ich zatem takich zlych, takich
Myślałem że już będzie wszystko ok.
Jedno poronienie, nowotwór, drugie poronienie i rozpadlem się jak domek z kart. Dzieciństwo się ujawnilo i teraz mam depresję, firmę zamykam, dziewczyna jest całe szczęście wsparciem
To samo inny kolega.
Wyjechał na zachód, dobra kasa, spokojne życie pomimo #!$%@? dzieciństwa. Gość myślał że już wszystko ok.
Rak dziewczyny i gość wpadł w depresję. Brak fundamentów
terapia tylko kolego. samemu ciężko to ogarnąć. powodzenia.
Agnieszka Kozak, Jacek Wasilewski
Mimo moich pozytywnych doświadczeń z przykrością muszę przyznać, że kobiety nie potrafią wychowywać dzieci zarówno dziewczynek jak i chłopców.
Ta rola przypada mężczyznom i ich brak zaangażowania w życiu dzieci