nie ma chyba większych płatków śniegu od konserwatystów, wszystko ich obraża, jak ktoś powie coś złego na byt który nie istnieje, komentarze na stronie internetowej gdzie chodzi o komentowanie, uwłacza im tęcza, boją się gejów chociaż na lesbijki to by sobie popatrzyli, ja mam wrażanie że tęczowe Julki przy konfederatach to hard badassy z siłowni na Warszawskiej Pradze ( ͡º͜ʖ͡º)
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazpisu #konfederacja #konfederosja #onuce
https://wykop.pl/wpis/71195991/lista-obecnych-platnych-klakierow-pracujacych-na-3
nie ma chyba większych płatków śniegu od konserwatystów, wszystko ich obraża, jak ktoś powie coś złego na byt który nie istnieje, komentarze na stronie internetowej gdzie chodzi o komentowanie, uwłacza im tęcza, boją się gejów chociaż na lesbijki to by sobie popatrzyli, ja mam wrażanie że tęczowe Julki przy konfederatach to hard badassy z siłowni na Warszawskiej Pradze ( ͡º ͜ʖ͡º)