Aktywne Wpisy
hans85 +603
pochwalę się (ʘ‿ʘ)
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
amozetoostatniraz +216
@Jariii
@wierzgontycymbale
@PrzeKomentator
@Kryspin013
@officer_K
@urojeniaSzuroidalne4
@IdillaMZ
dodane z komentarzy:
@Vosemite
@Kotouak sam mówi że nic nie znaczy ale niech będzie
Dawajcie swoje typy, wyśle sie to do moderacji, może jakiś niepełnosprawny umysłowo mod zbanuje jak zobaczy że IP te same, zapominając przy tym, że jakby nie pieniądze z obu partii to by nie miał tej roboty.
#konfederacja #polityka
@Obserwatornia jeszcze @Vosemite ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
nie będzie dodatku pracowniczego, grrrr, dzięki, chciałem kupić nowy zestaw Lego ヽ( ͠°෴ °)ノ
@Obserwatornia: Czyli nie muszę udowadniać swoich słów? OK
KONFEDERACJA ZOSTAŁA ZAWIĄZANA NA ŻYCZENIE I POD PATRONATEM WŁADZ
@michkoPLX
Komentarz usunięty przez moderatora