Wpis z mikrobloga

ukry poza ue to dla nas Polaków i Polski duży plus, z ich żyznymi glebami żaden inny kraj w europie nie może konkurować, mega tania siła robocza spychająca Polskich pracowników na dalszy plan co spowoduje duże bezrobocie u nas, będąc w ue będą mogli do nas wjechać bez limitów, a więc jeszcze większy napływ tego motłochu i przez to duża destabilizacja Polski i naszego społeczeństwa. W NATO mogą być ale nie w eu, chyba, że na naszych warunkach czyli muszą pozbyć się całej symboliki i kultu z nazistami ukrowymi tymi od pederasty bandery i nie tylko od tego odpada. Symbole jak np. flagi banderowskie i w szkołach nauczać o swoich zbrodniach, a nie fałszując historie ocieplając siebie. Ale na szczęście bardzo długo minie zanim będą mogli choć marzyć o dołączeniu do eu, bo trzeba najpierw spełnić wiele norm i standardów co u nich jest niemożliwe jak np. brak korupcji, wyzbycie się nazistowskich i faszystowskich symboli, postaci, kultury itd. spełnienie wielu standardów, a jak wiemy u ukrów tak samo jak u ich mentalnych braci kacapów (mentalnie ukry i kacapy niczym się nie różnią i jak będziemy dalej im dawać wszystko za darmo to szybko i boleśnie się o tym dowiecie fajnopolacy) nie istnieją żadne standardy XD

#polska #ukraina #polityka #swiat #eu #europa #uniaeuropejska
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ukry poza ue to dla nas Polaków i Polski duży plus, z ich żyznymi glebami żaden inny kraj w europie nie może konkurować

@ElMurano: No właśnie kraje z uni konkurują jakością. Gdyby jakoś Ukraińskich "rzeczy" była zgodna z normami unijnymi to by nie było problem. Dodatkowo pewnie by wzrosły koszty dla rolników ukraińskich a bardziej grupki oligarchów.

mega tania siła robocza spychająca Polskich pracowników na dalszy
  • Odpowiedz
@ElMurano: Powód masz słuszny. Nie lubisz banderowców tak samo jak ja banderowców, komunistów i nazistów. Tylko jest jeden problem dzieci, wnuki czy prawnuki nie są winni zbrodni przodków. To tak jakby ktoś mnie teraz obwiniał za to, że mój stary coś kiedyś z-----ł.
  • Odpowiedz
  • 0
@KalashnikovMirasnikov: masz racje, ale oni dalej mają mentalność kacapów i nie powinniśmy o tym zapominać oraz powinniśmy to brać do siebie. Nie wolno beztrosko i bezinteresownie im pomagać, bo się tego nauczą i jeszcze będą od nas tego wymagać. Pomagać tak, ale my jako naród też coś w zamian powinniśmy dostać i powinno być to potwierdzone w umowach, a nie "na słowo" i powinniśmy ich cały czas pilnować i obserwować
  • Odpowiedz
@M4rcinS: banderowskie ukry zabiły kiedyś członków mojej rodziny od strony mamy

@ElMurano: trzeba było tak od razu, a nie robić wywód na pół strony (mający mało wspólnego z rzeczywistością).
  • Odpowiedz