Aktywne Wpisy

Chłop znalazł 100zł w Kauflandzie przy drzwiach, pewnie komuś wypadło jak szedł na zakupy, wziął i od razu zaniósł na informację,
a na informacji zonk, co my mamy z tym zrobić? Pan to sobie na pewno nie może wziąć.
Mówię że oddaje wam i tu i tu znalazłem żeby nie było że zniknie. A one z politowaniem takie no dobrze dobrze jak nikt nie będzie to wpłacimy na chore dzieci i kładą
a na informacji zonk, co my mamy z tym zrobić? Pan to sobie na pewno nie może wziąć.
Mówię że oddaje wam i tu i tu znalazłem żeby nie było że zniknie. A one z politowaniem takie no dobrze dobrze jak nikt nie będzie to wpłacimy na chore dzieci i kładą

igik1234 +202

Cały tydzień mało czasu, no i dziś Różowa do pracy to szybko wyskoczyłem na rundkę.
Powiedzcie mnie Mireczki, dwa segmenty robiłem na płaskiej drodze, równy asfalt. Przy prędkościach ponad 50km/h, jak próbowałem jeszcze dołożyć, to #!$%@? rowerem zaczynało miotać jak szatan, czy to te shimmy, czy moje ciało mówiło, że dość, bo effort bym ocenił na wysoki? ???? A i wyraźnie widać różnicę, że w dolnym chwycie jest wolniej i ciężej niż w górnym w pozycji aero, warto pracować nad tym. Później jeszcze pobiegałem ciut, bo tydzień to i tak aktywnościowo- dno ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#rowerowyrownik #szosa
Skrypt | Statystyki