Aktywne Wpisy
![WielkiNos](https://wykop.pl/cdn/c3397992/WielkiNos_dTiY14auZf,q60.jpg)
WielkiNos +307
Biedny Popek wykorzystany przez tatuatora znajdującego się pod wpływem narkotyków. Eh co za życie. Idziesz sobie spokojnie ulicą, nagle wciąga cię do salonu tatuażu patus z dziarami na dopalaczach, przywiązuje do fotela i tatuuje mordę. Trauma na całe życie.
#popek #tatuaze #logikarozowychpaskow
#popek #tatuaze #logikarozowychpaskow
![WielkiNos - Biedny Popek wykorzystany przez tatuatora znajdującego się pod wpływem na...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/c563bff2f9fba79bea6477fe2b02609722eac216035bea9a0196a06d2bfe0bd4,w150.jpg?author=WielkiNos&auth=d4732655a1371074ce94e51144468384)
![Nieznajomy_U_Bram](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Nieznajomy_U_Bram_NekT3pJbPS,q60.jpg)
Nieznajomy_U_Bram +135
Zawsze gniłem jak niektórzy nauczyciele chcieli by do nich mówić profesorze XD
magisterek je*any po wsb
nigdy tak nie powiedziałem bo to dla mnie upodlające by było
tak samo "mistrz" do majstra na warsztatach ku*wa
#przegryw
magisterek je*any po wsb
nigdy tak nie powiedziałem bo to dla mnie upodlające by było
tak samo "mistrz" do majstra na warsztatach ku*wa
#przegryw
#pizza #gotujzwykopem
Mam nie pamietam dokładniej nazwy ale effeuno
Główna różnice:
Classica ma być chrupka, 'stać' po podniesieniu, niższa temperatura i dłuższy czas wypieku, ciasto z oliwią.
Napletana ma być naleśnikowata, nie musi stać po podniesieniu, temperatura ~450C i
@bartowsky classica classica, nie do końca chce robić classice, ale neapolitany nie zrobię w kopulkowym bez modów. no może by szło ukręcić na samym biscotto (już nie mówię o wywaleniu dolnej grzałki) jedyne co to podkręciłem termostat. na razie udało mi się dojść do czegoś z ciastem, nawet umiem nim operować, ale to początki.
tak jak napisałeś, placek chyba nadal jest
@zielony_goblin: pirometr panie, pirometr. I patrz na temperaturę kamienia. Jak dla mnie to wygląda na dość mocno niedopieczone