Aktywne Wpisy

Zaczytanaa +500

smutny_login +180
To uczucie gdy trafiła się jakaś para na #badoo, i było pisanie do czasu aż nie napisałem że leczę krowy - para usunięta
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
https://wykop.pl/link/7084243/liczacy-3-5-tys-lat-sztylet-odkryto-pod-krasnymstawem-galeria
To sensacyjne znalezisko pod Krasnymstawem dokłada kolejną ważną cegiełkę do historii tego regionu – sztylet sprzed ponad 3,5 tys. lat znaleziony wykrywaczem metali przez poszukiwacza!
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - plusując ten komentarz bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
#historia #polska #krasnystaw #zabytki #starozytnosc #archeologia #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #artefaktnadzis #gruparatowaniapoziomu #qualitycontent #wykrywaczmetalu #poszukiwacze #lubelskie
Treść została ukryta...