wycięcie Piszczka z dokumentu to dopiero przypał, #lewandowski może być topowym napastnikiem, ale nigdy nie będzie wielki, to mały człowiek z małą psychą i dokument #amazon to tylko potwierdził, chłop którego jedynym kumplem jest wiecznie n------y Peszko #mecz
@Chehu: czy ja wiem? serio, uważasz że nie miałał najmniejszego wpływu na filmik o sobie?... nawet jego najwięksi funfle Krucha i "o piłka!" Szczesny jakieś bzdury mówili, bez wyrazu to wszystko było...
@Chehu: xd oczywiście nie miał wpływu na to co pokazali w dokumencie ( ͡°͜ʖ͡°) o pomocy Piszcza i Kuby musiał gadać sam Klopp, bo Piszczka wycięli, ciekawe na c--j w ogóle chłopaka wzięli
@myk-myk-myk: a może po prostu Piszczek i Błaszczu odmówili udziału w filmie po tym jak Lewy totalnie wyciął ich ze swojej historii gdy mówiać o swoich początkach zaznaczał, że był totalnie sam i nikt mu nie pomagał. Gdybym był na ich miejscu to też bym nie chciał występować w takim filmie
Wiesz co: byli u mnie panowie w Goczałkowicach. Siedziałem nawet tak, jak Thierry Henry na boisku i odpowiadałem na pytania, ale widocznie nie było tyle miejsca i minut filmu dla mojej osoby - przyznał Piszczek
@kfiatek_na_parapecie: a ja stawiam hipotezę, że Piszczu jest jednym z bystrzejszych gości w polskiej piłce nożnej i na pewno nie wypowiadał się w nudny sposób, do tego idiotycznie, że Klopp opowiada o relacjach i pomocy Piszczka, a chłopa samego wycinają
@kfiatek_na_parapecie: obstawiam, że nie pasował do retoryki i został wycięty, co do nudy, to pamiętaj, że była scena z Anką i p---------u o pampuchach, więc cokolwiek Piszczek by nie powiedział byłby xx razy ciekawszy. Do tego dwa dzbany Krychowiak i Szczęsny są, za to Peszki nie ma, bo Lewy narobiłby sobie wstydu na świecie ( ͡°͜ʖ͡°)
@myk-myk-myk: i twoja teoria legla w gruzach, bo skoro peszki nie ma, a to jego przyjaciel to znaczy, ze piszczek mogl byc nie dodany nie ze wzgledu na bycie nielubianym przez lewego, tylko ze wzgledu na tresc i forme jego wypowiedzi
@kfiatek_na_parapecie: p---------e, jak Piszczek jest nielubiany przez Lewego, to po co do niego pojechali, po co ten wywiad? xd mieli za dużo czasu, czy ki c--j? ( ͡º͜ʖ͡º) a jeśli przyznajesz, że Piszczek wyleciał, bo był niewygodny, to właśnie o to chodzi. Pojechali zrobili wywiad, nie pasował do retoryki, to go wyjepali
@myk-myk-myk a może go po prostu nie lubi? Może go w-----a i nie chciał go w filmie. A może nie on decydował o tym kto będzie tam tylko reżyser. Nie róbmy z tego jakiejś afery. Film jest nudny i bardzo bezpieczny, obecność tam Piszczka niczego by nie zmieniła.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wiesz co: byli u mnie panowie w Goczałkowicach. Siedziałem nawet tak, jak Thierry Henry na boisku i odpowiadałem na pytania, ale widocznie nie było tyle miejsca i minut filmu dla mojej osoby - przyznał Piszczek
Do tego dwa dzbany Krychowiak i Szczęsny są, za to Peszki nie ma, bo Lewy narobiłby sobie wstydu na świecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@myk-myk-myk: i twoja teoria legla w gruzach, bo skoro peszki nie ma, a to jego przyjaciel to znaczy, ze piszczek mogl byc nie dodany nie ze wzgledu na bycie nielubianym przez lewego, tylko ze wzgledu na tresc i forme jego wypowiedzi
mieli za dużo czasu, czy ki c--j? ( ͡º ͜ʖ͡º) a jeśli przyznajesz, że Piszczek wyleciał, bo był niewygodny, to właśnie o to chodzi.
Pojechali zrobili wywiad, nie pasował do retoryki, to go wyjepali
Komentarz usunięty przez autora Wpisu