Aktywne Wpisy
abc3 +184
sferahost +39
Czołem Mireczki!
Z okazji pojawienia się mojej marki hostingowej na wykopie, małe #rozdajo, 10 najwyższych pakietów hostingowych Nitrogen w Sferahost, o pojemności 50GB (NVME) na rok, o sumarycznej wartości 3600 zł do rozdania, po jednym dla 10 losowo wybranych mirków/mirabelek. Warunki są proste, wystarczy być na wykopie więcej niż 30 dni, mieć odblokowane wiadomości prywatne, zaplusować i dodać jakikolwiek komentarz (#usunkonto nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)) pod tym wpisem. Wyniki ogłaszam jutro, 03.07.2024, godz. 21:00. Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie oferty, technikaliów lub inne, możecie pytać prywatnie lub przez zgłoszenie na https://sferahost.pl.
Z okazji pojawienia się mojej marki hostingowej na wykopie, małe #rozdajo, 10 najwyższych pakietów hostingowych Nitrogen w Sferahost, o pojemności 50GB (NVME) na rok, o sumarycznej wartości 3600 zł do rozdania, po jednym dla 10 losowo wybranych mirków/mirabelek. Warunki są proste, wystarczy być na wykopie więcej niż 30 dni, mieć odblokowane wiadomości prywatne, zaplusować i dodać jakikolwiek komentarz (#usunkonto nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)) pod tym wpisem. Wyniki ogłaszam jutro, 03.07.2024, godz. 21:00. Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie oferty, technikaliów lub inne, możecie pytać prywatnie lub przez zgłoszenie na https://sferahost.pl.
#biedronka #pis
Bardzo dobrze, zawsze jak miałem ochotę na jogurt czy dżem, to zostawało, a tak to zjem wszystko na raz. Nie ma marnowania żywności. Nazwałbym to w sumie SUKCESEM PIS ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GosciuKolorowy: dokładnie. I tak znaczna ilość tego żarcia lądowała w śmieciach. Po imprezach na dnie puszki zostawała resztka orzeszków, zapomniany słoik z resztką dżemu w lodówce pokrywał się pleśnią.. teraz przynajmniej może zaczniemy doceniać jedzenie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Reinspired: w końcu ktoś to powiedział, zawsze biorę na trzy porcje do pojemników i zawsze ładnie pomiędzy 600 a 750 siedziało, a teraz znalezienie 650g to jest w biedrze prawie niemożliwe, zamiast tego jakieś virgin porcje 340g w tym samym plastikowym opakowaniu
Co? Normalnie ostatnio ponad 1 kg kupiłem.
Zresztą, co za różnica ile jest w paczce skoro liczy się cena za kilogram.
tak to powinieneś napisać