Wpis z mikrobloga

• 215
@WyzwolonaPodrozniczka: julko z agencji rozumiejąca tylko argumenty cip i kutasow, grzyba można złapać na wiele różnych sposobów ale to nie jest jeden z tych, który by mnie szczegolnie interesował
  • Odpowiedz
Czym bardziej się człowiek przygląda instagramowi Lewandowskiej

@Chehu: Znajdź sobie bardziej produktywne zajęcie niż szukanie dziury w całym u pożal się boże celebrytów.
  • Odpowiedz
@black_coffe: napiszcie do biauka, zapłacicie hajs, to da wam pomarańczki bo z zielonymi nickami nic nie poradzicie xD jeżeli serio jesteście agencja PR lub po prostu pomagacie Ani i Robertowi ogarnąć ten szajs to beznadziejna pracę wykonujecie. Weźcie się porządnie do roboty a nie wyzywacie się z anonami na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Wystarczy przeanalizować jak poradzili sobie inni sławni z aferami, zrobić research a nie... Beznadzieja
  • Odpowiedz
@leeaxe: dociera do ciebie że nie każdy jest takim samym płytkim człowiekiem jak ty i nie każdego śmieszy wyzywanie Lewandowskiej od puszczalskiej bo tańczy z innym chłopem? Dla ciebie jest to takie nieprawdopodobne ze gdy ludzie mają inne zdanie to musza być uwaga.......................agencją PR Lewandowskiej?
  • Odpowiedz
@black_coffe: słuchaj gościu wcale mnie ta afera nie bawi i nic takiego nie powiedziałem o Lewandowskiej. Ani nie nazwałem Ciebie płytkim człowiekiem, po prostu mam nadzieję, że ktoś się tym zajmie porządnie, ale nie tak jak teraz. Więc spieprzaj dziadu z tego portalu jak się nie potrafisz zachować. Usuń konto
  • Odpowiedz