Aktywne Wpisy
xEm +9
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Mega_Smieszek +133
Zabrakło prądu czy co? xD
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@smialson: ktoś wyciągnął wtyczkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czyżby Alvaro wyjechał? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Jojebia, jaki cringe XD
Mój organizm domaga się cimcirimci czy powinienem go posłuchać? XD
Na pewno Lewandowski płacze w poduszkę, bo wykopki już wiedzą co się tam dzieje, rozszyfrowaliście enigmę, brawo!!!
"hej, mała prośba, mógłbyś zrobić zdjęcie mojego tyłka? potrzebuję na insta" xD
Sociale takich osób są prowadzone przez inne osoby na podstawie badań i przewidywań, przychodzi do niej fotograf i robi jej pełno zdjęć zgodnie z wytycznymi. Nie mówię, że ona nic nie wstawia sama oczywiście, ale do odkrycia Internetu Wam jeszcze daleko :)
Zazdrość do sukcesu Lewandowskich z Was kipi jak wyżej już powiedziałam - jak u zakompleksionych grażyn :)