Wpis z mikrobloga

@Tapirro: dlaczego wszystkie one muszę swoje obsrane kapsko pokazywać do zdjęć, co za iluminanta stworzył ten chory trend na świecie wśród kobiet. 10 lat temu gdybym zobaczył takie zdjęcie, to pomyslabym ze to kur#! Która oferuje się za kase, serio.
  • Odpowiedz
@Tapirro „pamiętajcie zeby słuchać swojego organizmu” czyżby ciche przyznanie sie do zdrady? Czy jej orgaznim mówił jej cos o hiszpańskim napakowanym śniadym chadzie? A teraz potrzebuje regeneracji?
  • Odpowiedz
Pamiętajcie, żeby słuchać swojego organizmu

dupa na 3/4 zdjęcia

Jojebia, jaki cringe XD
Mój organizm domaga się cimcirimci czy powinienem go posłuchać? XD
  • Odpowiedz
Jak się Was czyta to gorzej niż zazdrosne grażyny na Facebooku. Kontent Lewandowskiej jest skierowany głównie do kobiet - zajmuje się treningami i dietą, pokazuje swój wysportowany tył, przód, bok, tak samo jak robi to każda laska zajmująca się tym tematem, jak np. Chodakowska.
Na pewno Lewandowski płacze w poduszkę, bo wykopki już wiedzą co się tam dzieje, rozszyfrowaliście enigmę, brawo!!!
  • Odpowiedz
@Tapirro: dla mnie dosyć abstrakcyjne jest w jaki sposób musiało powstać to zdjęcie, skoro wyraźnie nie jest to selfie

"hej, mała prośba, mógłbyś zrobić zdjęcie mojego tyłka? potrzebuję na insta" xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@Kociepochodnie nie chodzi tutaj dla kogo robi content tylko że popłynęła. Sam myślałem że wykopki jak zwykle robią z igły widły, ale jak pojawia się damage control u takiej osoby to wiadomo co jest grane
  • Odpowiedz
@Tapirro: jaki damage control? XDDDD jakie Wy macie smutne życie.
Sociale takich osób są prowadzone przez inne osoby na podstawie badań i przewidywań, przychodzi do niej fotograf i robi jej pełno zdjęć zgodnie z wytycznymi. Nie mówię, że ona nic nie wstawia sama oczywiście, ale do odkrycia Internetu Wam jeszcze daleko :)
Zazdrość do sukcesu Lewandowskich z Was kipi jak wyżej już powiedziałam - jak u zakompleksionych grażyn :)
  • Odpowiedz
@Utero: jak większość życia nie była jakoś specjalnie atrakcyjną kobietą, to gdy teraz powiedzmy udało jej się taki status uzyskać, to chce z niego skorzystać i poczuć jak to jest być pożądaną, więc tańczy z chadami, świeci dupą i zbiera atencje () albo i nie, a ja bredzę xD
  • Odpowiedz