Aktywne Wpisy
karetpoker +5
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.

plackojad +1269
źródło: temp_file9210176829291830708
Pobierz

Historii wielkiego sukcesu jest mnóstwo. Czyż nie są fascynujące opowieści o tym, jak grupa utalentowanych młodych ludzi poświęca się swojej pasji, pracuje za darmo ze swojego garażu, aż w końcu przekuwa to w olbrzymie pieniądze? Zdecydowanie działa to na wyobraźnię człowieka. Wystarczy tylko żeby owie życiowe historie ktoś przełożył na popkulturową formę, która ma szansę dotrzeć do szerokiego grona odbiorców. Tak właśnie jest w przypadku dzieła Bena Riggsa i jego książki Upadek smoka: Tajemna historia Dungeons and Dragons, skupiająca się na firmie TSR (wiele mówiącej miłośnikom fantastyki).
#recenzja #ksiazka #ksiazka #ksiazki #czytam
źródło: Upadek-smoka-Tajemna-historia-Du
Pobierz