Czuję niesmak do siebie kiedy wczoraj moja przyjaciółka oznajmiła mi, że zdradziła swojego chłopaka w święta, a ja nawet jej nie powiedzialam, żeby się ogarnęła ( ͡°Ĺ̯͡° ) bardzo źle zrobiła według mnie. Gdyby mnie chłop w ten sposób zdradził to bym była załamana.. Ta koleżanka wygląda 2/10 ale mimo to go już z kilkoma zdradziła, on leoiej wygląda od niej ale to nie typ zdradzacza. Alw za to podniósł na nią kilka razy rękę.Takie związki to fikcja moim zdaniem, ale są wyłącznie z przyzwyczajenia #zwiazki #milosc #seks #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Niekoniecznie chociaż znając wykop owe statystyki może tak być. Na pewno bez doświadczenia w sprawach damsko męskich. Tak różowe znacznie brzydsze od swoich partnerów zdradzają nawet jak ci są wierni. Zresztą faceci też . A coś tam o kobietach wiem spotykałem się z artystkami, modelkami i dziewczynami ze szkoły filmowej z wydziału aktorskiego. Co do śmiesznych akcji to raz z kumplem umówiłem się na piwo, zanim przyszedłem to podbiłu do niego dwie
#zwiazki #milosc #seks #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Idealnie się dobrali. Patus i dziwka.
Wróżę świetlanną przyszłość temu związkowi.
@Vermeerrr: Śpisz z nim, że to wiesz? Może tak samo się zwierza przyjacielowi? Wygląda na bajcik do lizania wykopowych tyłeczków.
@Vermeerrr: chyba się dowiedział w międzyczasie o wcześniejszych "wyskokach"
To, że uważasz, że "bardzo źle zrobiła" jest bardzo zdrowa reakcja i dobrze o tobie świadczy.
@Vermeerrr: według jakiej skali? Kto tak stwierdził?
Tylko w przyszłości ich potencjalnych dzieci żal