Aktywne Wpisy

SmugglerFan +131
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
źródło: 55afe05347c6f_o_original
Pobierz
thorgoth +115
Marianna Schreiber w wieku 22 (po lewo) i 32 lat. Aż się lewą nogą przeżegnałem.
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
źródło: 1000007779
Pobierz

Czy to jednak wina spieprzonej grafiki ze sterowniki sie nie chcą wgrać?
#kiciochpyta #problem #komputery #grafika #kartagraficzna
źródło: comment_Ao1WktMqf80OUZfZlLQxyM0fsVQ9HC3Q.jpg
PobierzZ piekarnikiem chodzi o zimne luty. Gdy karta wywala artefakty czy poprostu sie komp nie włącza albo wywala bluescreena, wsadzenie karty do piekarnika na ~7-8min na 170*C w 80% działa. Mi za kazdym razem jak zaczęło wywalać BSOD zaraz leciałem do piekarnika z nią i potem było git. 1 raz mi sie tak stało z rok
@Artysta89: nie uwierzycie ale te byla wina software (czułem to że na 80% byłem pewny) xd zrobiłem przywracanie systemu i karta działa bez problemu.
NVM. Skomentuje to jednym zdaniem: