Aktywne Wpisy
Pajeet pociupciał, wziął wizę, zostawił małego curryjada i tyle go widzieli. Szukaj bombajskiego smrodu w polu.
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
dosefurious +417
Cześć, potrzebuje zebrać trochę odpowiedzi do ankiety potrzebnej do pracy magisterskiej. Dlatego robię #rozdajo
Losowanie przez stronę mirko.pro jednej osoby z plusujących ten wpis. Wygranej osobie prześlę 100 zł blikiem. Losowanie w środę o 21:37. Wszystkich plusujących proszę o wypełnienie ankiety, całość nie powinna zająć więcej niż 3 min :D
Link do ankiety: https://forms.gle/yK4mnnAaP89v4seQA
#rozdajo #ankieta #magisterka #studia #szkola
Losowanie przez stronę mirko.pro jednej osoby z plusujących ten wpis. Wygranej osobie prześlę 100 zł blikiem. Losowanie w środę o 21:37. Wszystkich plusujących proszę o wypełnienie ankiety, całość nie powinna zająć więcej niż 3 min :D
Link do ankiety: https://forms.gle/yK4mnnAaP89v4seQA
#rozdajo #ankieta #magisterka #studia #szkola
Kupiłem rtx3070. Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale już miałem dość weź Radeona bo dużo vramu, nieee nie bierz Radeona tylko nvidie bo sterowniki. Do 1080p chyba wystarczy. W te last od us czy hogwarts to grać nie zamierzam.
@polac: źle zrobiłeś, trzeba było brać radeona bo vram, mam nadzieję, że pomogłem
@polac nie pisz tu takich rzeczy bo Cie zawsze zjadą (:
@nandrolone: i wciąż byłby to lepszy wybór dzisiaj niż 3070. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
nie wiem czy wiesz ale stare karty są ciągle na topie ;-) statystyki mówią swoje więcej ludzi używa kart starych niż nowych :) Seria 4x jest gdzieś daleko z tyłu i zanim wyjdzie na przód może minąć kilka dobrych lat - albo 4x nigdy się nie pojawi na przodzie :)
A co
@nandrolone: Tak, a Polacy uwielbiają używane samochody i mieszkania <30 mkw. xD
Już #!$%@?ąc o tej wspomnianej przez ciebie kwocie 1000 zł wyssanej z wiadomo skąd, to nawet w kasie jaką OP wydał na 3070 są lepsze karty, po prostu.
To, że "nikt AMD nie chce" to jest dupa, a nie argument.
Dalej już nie chce dyskutować. EOT.