Aktywne Wpisy

SzopDemaskuje +65
Ze względu na prace w sklepie z elektroniką miałem już realnie kontakt z tysiącem ukraińców od wybuchu wojny i wiecie co? To są osobny prymitywne mentalnie z niskim samoogarnięciem, na poziomie tych hindusów których sciąga PIS. Tylko hindus potrafi pojedyńcze słowa po ANGIELSKU bo korzystają z niego w swoim #!$%@? i chociaż gówno zrozumiesz przez ich dialekt to zawsze coś. A Ukrainiec? Na 100 jak 5 mówi po angielsku to sukces, cała

smutny_login +66
To uczucie gdy trafiła się jakaś para na #badoo, i było pisanie do czasu aż nie napisałem że leczę krowy - para usunięta
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
W 100% rozumiem hejt na Machaja, jakas podla kreatura, nie wiem w ogole jakie on ma cele w tym co mowi, czego oczekuje - typ sie wydaje po prostu gburem.
Nie kumam za to hejtu na Gape, ale z tego co tutaj czytalem to nie lubicie jego zbiorek i zarzadzania kapitalem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Moze tez sie do niego zraze, ale na razie wydaje sie spoko ziomkiem.
#raportzpanstwasrodka
Mitoman, który został już kilkanaście razy zweryfikowany przez życie.
Jego córkę zjada próchnica w stopniu zaawansowanym, a on pakuje w nią cukier prosty z prędkością wlewania w siebie piwska.
@CultedelaRaison:
To chyba ostatnia rzecz za którą bym go nie lubił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czym? xDDD
Masz na myśli pozycję negocjacyjną przy zakupie Cambodii? xD
Tak już bez śmieszków to po prostu krętacz, mitoman, alimenciarz, alkon niedbający o swoje dzieci (jedna córka zostawiona w PL a druga biega z próchnicą i dalej jest pompowana cukrem). Kreuje sie na krezusa biznesmena a jest
1. Typ cwaniaczka ze stadionu Dziesięciolecia. Kupić, sprzedać, zakąsić i zapić, aby się tylko nie narobić Bez problemów sprzeda Cię jak tylko to będzie miał korzyść. Generalnie unikać.
2. Typ z dyskotek i wiejskich zabaw. Zawsze wprowadza luźną atmosfere. Opowie co chcesz usłyszeć, by było tylko wesoło. Często zmienia otoczenie, bo
moze tak byc, ze jeszcze sie co do niego przekonam. Dzisiaj na tagu zaskoczyl mnie komentarz o poscielach. Wystarczy sie chwile nad tym zastanowic, zeby przyznac tagowiczom racje - jak w hotelu moze brakowac poscieli? Nie do pomyslenia - a ja na to przy pierwszym ogladaniu nie zwrocilem uwagi.
Pozyjemy, zobaczymy - na razie dolaczam do sledzenia gniotow.
Natomiast Prezes to czlowiek z którym nie chciałbyś robić interesow a juz napewno wodki pic. Widac ze wszystkich traktuje z gory, nawet swoim tonem glosu i mowa ciala.
@ZlyMarcin: hahahahahahah
@1KiszonyOgorek: pieknie nam sie pan tu przedstawil przed milionami sluchaczy xD
Co do pracy to no właśnie... tak jak pisałem wyżej... biznesmen, influencer, znany jutuber i ambasador Cambodia.