Moje dzisiejsze kręcenie można w skrócie opisać jako jedną wielką przeprawę przez błoto. Najpierw jazda wzdłuż linii kolejowej do Czempinia, następnie lasami i polami w okolice jeziora Dymaczewskiego, które jest świetną miejscówką z fajnymi widokami i bardzo spoko trasą. Samo dostanie się tam niestety nie jest proste po kilku dniach opadów deszczu i prawie straciłem buty w błocie. ( ͡°ʖ̯͡°)
Następnie Wielkopolski Park Narodowy, który bardzo lubię i przejazd okolicznymi laskami w okolice Łęczycy + trochę haszczingu. Od Łęczycy powrót ścieżką wzdłuż Warty do Puszczykowa.
Ostatnie 20-25 kilometrów asfaltem, żeby trochę podbić średnią prędkość i zdążyć na obiad. Ogólnie fajna trasa i jak na płaskopolskę dość zróżnicowana jeśli chodzi o podjazdy i zjazdy.
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
Moje dzisiejsze kręcenie można w skrócie opisać jako jedną wielką przeprawę przez błoto. Najpierw jazda wzdłuż linii kolejowej do Czempinia, następnie lasami i polami w okolice jeziora Dymaczewskiego, które jest świetną miejscówką z fajnymi widokami i bardzo spoko trasą. Samo dostanie się tam niestety nie jest proste po kilku dniach opadów deszczu i prawie straciłem buty w błocie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Następnie Wielkopolski Park Narodowy, który bardzo lubię i przejazd okolicznymi laskami w okolice Łęczycy + trochę haszczingu. Od Łęczycy powrót ścieżką wzdłuż Warty do Puszczykowa.
Ostatnie 20-25 kilometrów asfaltem, żeby trochę podbić średnią prędkość i zdążyć na obiad. Ogólnie fajna trasa i jak na płaskopolskę dość zróżnicowana jeśli chodzi o podjazdy i zjazdy.
Poniżej krótka fotorelacja.(。◕‿‿◕。)
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: image_6483441
Pobierzźródło: DSCF3074
Pobierzźródło: DSCF3102
Pobierzźródło: DSCF3146
Pobierzźródło: IMG_0471
Pobierzźródło: IMG_0483
Pobierz