Wpis z mikrobloga

@wersalski_kasztaniQ: a co zaor ugral? 4 banki z ostatniego strimka nie jest udokumentowane, kiedys moze byl wiarygodny - dzis to nawet jego bankructwo to moze byc sciema x-) Luna mu siadla za hasj z BSB tego nie mozna mu zabrac ale niesmak pozostal x-D
  • Odpowiedz
@Kyappu: zaorski walcząc z naganiaczami, piramidami i zwykłymi odklejonymi psychicznie farmazonami narobił sobie wiele wrogow psując im biznes farmazoniarstwa w polsce, Nawet exp asset wyznaczyli nagrode za jego głowe. Pokłosiem tego są te multikonta spamujące cały czas tym samym (od andela ktory chciał sie wybić na jego fejmie a okzał sie oszustem, albo norwega (taki wioskowy przygłup, którego zaor z braku lepszego przeciwnika wyproował) no i plus oczywiscie zwykłe polaczki
  • Odpowiedz
  • 0
@xxxzzz ja odniosłem się do wpisu OPa dlaczego na niego jest taki hejt. Nie wiem ile zarabia i ile traci. Nie wiem, czy zarabia czy traci na spekulacji i czy zarabia i traci na szkoleniach itp. Ale wiem, że ma status, jaki by chciało mieć 99% wykopków. I dlatego jest ten hejt. Z zazdrości.
  • Odpowiedz