Aktywne Wpisy

daeun +212
Nie jest tajemnicą, że 95% ludzi, którzy mają jakieś tatuaże to:
- zwykła patologia, najczęściej sebki i karynki z bloków, wannabe gangsterzy albo recydywisci
- ludzie o niskim ilorazie inteligencji, którzy ślepo podążają za modą
- zakompleksieni ludzie, którzy myślą że tatuażem się upiększą
- głupie, nieukształtowane umysłowo julki kopiujące chore zachodnie wzorce
- ludzie z zaburzeniami psychicznymi (borderline, zaburzenia dwubiegunowe, schizofrenia).
Jak widzę typa z tatuażem to rzygać mi się chce.
- zwykła patologia, najczęściej sebki i karynki z bloków, wannabe gangsterzy albo recydywisci
- ludzie o niskim ilorazie inteligencji, którzy ślepo podążają za modą
- zakompleksieni ludzie, którzy myślą że tatuażem się upiększą
- głupie, nieukształtowane umysłowo julki kopiujące chore zachodnie wzorce
- ludzie z zaburzeniami psychicznymi (borderline, zaburzenia dwubiegunowe, schizofrenia).
Jak widzę typa z tatuażem to rzygać mi się chce.

Szakal12 +23
Bądź mną:
Anon lvl 33, dzieciaków (5 i2 lata) psa i żone do której jesteś przyzwyczajony. Nie ma tego co kiedyś przez dzieci. Tzn. Posiadanie dzieci. Żoną widzi tylko dzieciaki a nie Nas.
Do tego dochodzi praca fizyczna na 3 zmiany która miała być na chwilę aby uzbierać na wesele lecz ta chwila trwa już prawie 7 lat. Cały czas sedanie się wkurzasz na tą pracę. Wiesz,że stać cie na więcej lecz
Anon lvl 33, dzieciaków (5 i2 lata) psa i żone do której jesteś przyzwyczajony. Nie ma tego co kiedyś przez dzieci. Tzn. Posiadanie dzieci. Żoną widzi tylko dzieciaki a nie Nas.
Do tego dochodzi praca fizyczna na 3 zmiany która miała być na chwilę aby uzbierać na wesele lecz ta chwila trwa już prawie 7 lat. Cały czas sedanie się wkurzasz na tą pracę. Wiesz,że stać cie na więcej lecz
@tesknilam_: a to swoją drogą dobre jest, bo było PO to wyliśmy na PO
Z tym, że pamietam jak afera była wałkowana przez kilka tygodni o zegarek za 10 koła, a teraz o dotacje z NCBIR za 55 milionow czy pare baniek na wczasy na oiomie sie wspomni i zaraz wszyscy
@Norskee: problemem PO była ich bezczelność i chamskie odzywki w stylu ,,taki mamy klimat", ,,kto niby zgodzi się pracować za 6000 zł chyba złodziej" i promowanie miernot w stylu Komorowskiego na prezydenta
@Towarzysz_Moskvin: kołodziejczaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konfa byłaby dobrym wyborem, ale musieliby zrobić czystkę z faszystów i ultrakatoli i skupić sie na gospodarce
@tesknilam_: weź nie #!$%@?. PO nawet w połowie nie dorównuje PiSowi pod względem afer i bezczelności.
@FFFFUUUU: róznica polege na tym, że PO jak zadawało im się pytania na konferencjach to kręcili i odpowiadali wymijająco, PiS nie pozwala na pytania XD PO kradło setki tysięcy, PIS sra na milionowe kary dziennie i przerzuca miliardy przez fundusze.
@tesknilam_: A w jakim kraju jest według ciebie "rozsądna opcja polityczna"?
Mam znajomego ekonomistę z którym współpracowałem, mega kumaty gość, i właśnie działa w tej partii, więc z racji tego że cała reszta to banda debili, zagłosuje na kogoś kogo znam i jest w miarę świeży