Aktywne Wpisy

zbaszynek +524
To jest wątek, w którym wrzucamy osoby, które kiedyś miały na wykopie swoje pięć minut, a potem zniknęły i już nie mają. Na początek majonezowa królowa. Zachęcam do wrzucania dawnych wykopkowych atencjuszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #wykop #wykopoweglupiezabawy #humorobrazkowy #gownowpis
#heheszki #wykop #wykopoweglupiezabawy #humorobrazkowy #gownowpis

mickpl +757
Część januszy nie lubi Ukraińców bo widzą w nich samych siebie sprzed 30 lat. Też jeździli wtedy do Niemca, zapieprzali przy zbiorze czereśni, postawili za to chaty, sprowadzili używane mercedesy, które tam były już na szrot, ale w polskiej powiatówce Prestiż.
Widzi taki janusz Ukraińca to ma flashbacki z samego siebie i koniecznie musi pokazać wyższość. A najgorzej jak taki jeszcze w zakładzie awansuje na równe stanowisko albo se kupi małe mieszkanie.
Widzi taki janusz Ukraińca to ma flashbacki z samego siebie i koniecznie musi pokazać wyższość. A najgorzej jak taki jeszcze w zakładzie awansuje na równe stanowisko albo se kupi małe mieszkanie.

#przegryw #pracbaza
A tak na serio to bym podał ale jestem jedynym polakiem w firmie a firma jest mała więc będzie mnie łatwo namierzyć na LinkedInie xd
Jak chcesz za granicą to polecam jakiś prosty język programowania np PHP i oczywiście angielski na komunikatywnym i jazda
Na Malcie są inne zasady, bardzo luzaccy, po prostu dostajesz taska ale bez deadlina, kultura zaufania że zrobisz w przeciwieństwie do Polski
Innego nie trzeba ale dużo u mnie gada po francusku, nie wiem czy to taki przypadek ale zauważyłem że dużo osób tam po frasua mówi.
Nie trzeba mieć mega skilli tak mi się wydaje, rozmowa techniczna była bardzo prosta.
Ale ja to mówię z perspektywy pracy