Aktywne Wpisy
EdgyCaesar97 +38
Ni cholera nie ogarniam młodych ludzi w Polsce..
Po jakiego wała macie parcie na mieszkanie w wielkich miastach typu Warszawa/Kraków/Wrocław, gdzie mieszkania kosztują po zyliony. Zamiast się przeprowadzić w jakieś zajebiste regiony typu Mazury/góry i kupić coś wielkiego od razu, skoro i tak pracujecie na odległość z domu?
Serio to, że raz na miesiąc idziecie do knajpki czy kina, ma aż takie wielkie znaczenie?
Ktoś
Po jakiego wała macie parcie na mieszkanie w wielkich miastach typu Warszawa/Kraków/Wrocław, gdzie mieszkania kosztują po zyliony. Zamiast się przeprowadzić w jakieś zajebiste regiony typu Mazury/góry i kupić coś wielkiego od razu, skoro i tak pracujecie na odległość z domu?
Serio to, że raz na miesiąc idziecie do knajpki czy kina, ma aż takie wielkie znaczenie?
Ktoś
SynGilgamesza +258
Skoro #tinder służy jako apka do r*chania i jest użyteczna dla najprzystojniejszych to gdzie poznawać panny do stałego związku? Gdzie mam chodzić żeby taką znaleźć? Widuje przecież ludzi 25-30 którzy są w związkach więc gdzieś je musieli poznać. Wiem, że najlepiej na etapie szkolnym ale musi być jakieś rozwiązanie dla osób, które albo nie miały wtedy albo później nie wypaliło i wrócili na rynek matrymonialny w wieku 25-30.
#przegryw #podrywajzwykopem #blackpill #redpill #wykop30club #wykop30plus
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
sympatia.pl albo przeznaczeni.pl
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
@mirko_anonim: jest, roksa kropka peel, a nie sory juz nie ma
Praca, przez kumpli lub koleżanki, koncerty itd.
─────────────────────
sympatia to martwy portal
─────────────────────
Nie w każdej ekipie znajomych znajdzie się wartościowy singiel, nie każda ekipa jest warta spotykania żeby kogoś nam znaleźli xD
Ja i kilka koleżanek znalazłyśmy mężów na portalach randkowych typu sympatia.pl. Da
─
@mirko_anonim: w większości już dzieciate, przeruchane, zużyte, z bagażem po innych #!$%@?, lub nawet utrzymujące z nimi kontakt, w zasadzie to zostaje tylko seks
"musi być jakieś rozwiązanie dla osób, które albo nie miały wtedy albo później nie wypaliło i wrócili na rynek matrymonialny w wieku 25-30."
Niby czemu musi? Nie musi i dla niektorych ludzi rozwiązania nie ma. Znam singlów 50 letnich którzy próbowali wszystkiego.
─
Poza tinderem jest jeszcze Badoo ale też trudno tam znaleźć odpowiednią kobietę do związku.
Kiedyś próbowałem jeszcze sympati, ale tam nie da się pisać bez konta premium.
─
Oho widze że der onet zaczął marketing szeptany na wykopie XD ile tam płacą eurocentów za wpis?
─
https://pamietnikpodrywacza.wordpress.com/2021/06/14/gdzie-poznawac-dziewczyny/