Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Skoro #tinder służy jako apka do r*chania i jest użyteczna dla najprzystojniejszych to gdzie poznawać panny do stałego związku? Gdzie mam chodzić żeby taką znaleźć? Widuje przecież ludzi 25-30 którzy są w związkach więc gdzieś je musieli poznać. Wiem, że najlepiej na etapie szkolnym ale musi być jakieś rozwiązanie dla osób, które albo nie miały wtedy albo później nie wypaliło i wrócili na rynek matrymonialny w wieku 25-30.

#przegryw #podrywajzwykopem #blackpill #redpill #wykop30club #wykop30plus

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 15
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Najlepiej przez liczną grupę znajomych, którzy obracają się w dobrym towarzystwie. Wpadasz na imprezę i od razu masz łatwiej, bo przechodzisz do kontaktu realnego, a nie bezsensownego klikania w apce, gdzie konkurencja jest przeogromna i dość szybki poziom wypalenia. Tak przynajmniej Ja to widzę, bo takie aplikacje są bez sensu. Używam ich jedynie do poprawienia swojej nieśmiałości i poprawienia socjotechniki :)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Odpowiedź anonimowego użytkownika:

Nie w każdej ekipie znajomych znajdzie się wartościowy singiel, nie każda ekipa jest warta spotykania żeby kogoś nam znaleźli xD
Ja i kilka koleżanek znalazłyśmy mężów na portalach randkowych typu sympatia.pl. Da

• Odpowiedz
ale musi być jakieś rozwiązanie dla osób, które albo nie miały wtedy albo później nie wypaliło i wrócili na rynek matrymonialny w wieku 25-30

@mirko_anonim: w większości już dzieciate, przeruchane, zużyte, z bagażem po innych #!$%@?, lub nawet utrzymujące z nimi kontakt, w zasadzie to zostaje tylko seks
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1

"musi być jakieś rozwiązanie dla osób, które albo nie miały wtedy albo później nie wypaliło i wrócili na rynek matrymonialny w wieku 25-30."
Niby czemu musi? Nie musi i dla niektorych ludzi rozwiązania nie ma. Znam singlów 50 letnich którzy próbowali wszystkiego.

• Odpowiedz
@Maximus_Wykopus_Dickus: polecam te kursy, jak poszliśmy ostatnio z różową to się okazało, że 4 typów nie miało pary. Dodatkowo każdy już coś tańczył, mimo że grupa początkująca ( ͡° ͜ʖ ͡°) wychodzi na to, że miał być podryw na umiejętności taneczne.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0

Poza tinderem jest jeszcze Badoo ale też trudno tam znaleźć odpowiednią kobietę do związku.
Kiedyś próbowałem jeszcze sympati, ale tam nie da się pisać bez konta premium.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2

Ja i kilka koleżanek znalazłyśmy mężów na portalach randkowych typu sympatia.pl.

Oho widze że der onet zaczął marketing szeptany na wykopie XD ile tam płacą eurocentów za wpis?

• Odpowiedz