Aktywne Wpisy
Lukardio +115
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
dziobnij2 +603
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
Pytanie do bojowki windows phona - czy jak kupujecie laptopa za 1000 zl to tez narzekacie i macie ból d--y, że najnowszy Crysis, Wam nie działa?
Zastanawia mnie to wylewanie żalu na Androida jak to się tnie i wgl... Jak kupujesz telefon za 800 zł to nie wymagaj, że ma robić to samo co ten za 2000. Android za 800 zł, baa nawet za 600 może chodzić dużo szybciej niz przykładowa Nokia 620 - warunekiem jest że bedziemy chcieli te same opcje co w noki 620 ( czyli tylko pisanie sms i odberanie rozmów xD no i czasem facebook :P )
dobrze określone :)
ALE
wiem ze kupa ludzi kupuje jakies galaxy ace czy galaxy mini za kilkaset zlotych i w tym przedziale cenowym wp juz calkowicie deklasuje androida bo na highendzie android chodzi znosnie ale potrafi przymulic. Ja myslalem ze mam szybki telefon i on zapier.ala dopoki nie mialem WP dlatego
Do czasu ;)