Ja już mam dosyć tych bzdur @BayzedMan, egzystencja jego wpisów mnie morduje od środka, a raczej fakt, że tag łapie się na te bzdury cały czas (a ten człowiek nie wie, że podczas Euromajdanu prezydentem był Janukowycz!) prowadzi mnie do myśli, że chyba nie mam po co żyć. Całe moje życie z Pszekami (wyjątkowo zadufanym w sobie narodzie przesiąkniętym amerykanofilią, rusofobią i germanofobią) było męczarnią, nie polecam.
@Aleksander_II: a moim zdaniem gość jest nawet zabawny, wchodzę na ten tag raz na parę tygodni i on cały czas tu jest :D szanuje, że są ludzie którzy są w stanie poświecić tyle czasu takiemu portalowi jak wykop XD
@Aleksander_II: od wojny przybyło Ukraińców w PL i mamy tego efekty. Połowa na tagu ukraina to Ukraińcy. Wzrost Konfederacji ma swoje źródło w nachalnej pro-ukraińskiej propagandzie i wyzywaniu wszystkich od onuc. Róbcie tak dalej.
Ja już mam dosyć tych bzdur @BayzedMan, egzystencja jego wpisów mnie morduje od środka, a raczej fakt, że tag łapie się na te bzdury cały czas (a ten człowiek nie wie, że podczas Euromajdanu prezydentem był Janukowycz!) prowadzi mnie do myśli, że chyba nie mam po co żyć. Całe moje życie z Pszekami (wyjątkowo zadufanym w sobie narodzie przesiąkniętym amerykanofilią, rusofobią i germanofobią) było męczarnią, nie polecam.
Screeny dla kontekstu:
1
2
PS. Спасибо @RazumichinZiK i @Marienburg za wszystko.
Dobrze. Już nie mam.
@Aleksander_II: O ho ho xDDD równie dobrze mogłeś to napisać cyrylicą xDDD