Wpis z mikrobloga

@jdhue: a czy to że jest to problem mężczyzn ma jakikolwiek wpływ na to że dotyka również kobiet? Stwierdziła fakt a OP doznał pęknięcia dolnej części pleców ponieważ pisała o facetach i nie dodała że witaminki nie odróżnisz od ruskiej, ale obydwie rozpoznasz jako obce na zachodzie bez zbytniego zbliżania się
  • Odpowiedz
@Deska_o0: napisała że bolscy mężczyzni są brzydcy, pomijając że bolzga kobieta od bolzgiego męzczyzny niewiele się różni. taka sama stepowa "uroda"
  • Odpowiedz
@jdhue: Tak, ale okrągła buźka i brak kosci policzkowych są u kobiet akceptowalne. Tak samo jak germańskie rysy twarzy wyglądają lepiej u facetów niż kobiet

Prawda jest taka, że polskie kobiety na świecie uchodzą za ładne, faceci niezbyt. Życie xD
  • Odpowiedz
@erni13:

Prawda jest taka, że polskie kobiety na świecie uchodzą za ładne

to jest bajeczka powtarzana przez same kobiety XD nigdy a to przenigdy od obcokrajowca nie usłyszałem że polish girl are beautifull
  • Odpowiedz
@jdhue: Mieszkam od 13 lat za granicą kolego

Daleko mi do człowieka który mówi, że witaminki najpiękniejsze ale nie ma co lecieć w c---a i udawac, że Słowianki nie uchodzą na świecie za fajne d--y xD

Prawda jest taka, że nawet przez ten sam Vibe nasze witaminki mają łatwy start za granicą.
Zwłaszcza blondyny bo blond eastern european girl to ten sam poziom co big Booty Latina xD
  • Odpowiedz
w którym miejscu?

@grand_khavatari: w dolnej części pleców, dlatego stworzyłeś ten wpis

żadna się pod swoim nazwiskiem do blackpillu nie przyzna

@grand_khavatari: odstaw internet bo ci szkodzi, poczytaj jakieś książki to dowiesz się chociażby że oprócz słowian i murzynow jest całkiem dużo grup etnicznych
  • Odpowiedz
@zaloz_konto23: Ja daję jej max 10 minut wraz z przerwą na kupę i co to ma k---a do tego co napisałem? Bo chyba wręcz to potwierdza XD

Przez 13 lat byłem też z innymi nacjami, bawiłem się tutaj w tinderki i szło mi dobrze nie tylko z Polkami. Zwyczajnie wolę osobę która ma podobną mentalność do mnie i mogę się z nią spokojnie komunikować w języku ojczystym.

Tylko nadal nie
  • Odpowiedz
@erni13: a ja nie mieszkam, ale za pracuję z obcokrajowcami XD i wiesz co - starzy mówią ogólnie o slavic girls, i to w najbardziej spermiarski sposób. młodzi za to albo nie mają zadania, albo mówią że polki to głównie senniki na jedną noc
  • Odpowiedz