Aktywne Wpisy
wiktoriawiecek +463
#frajerzyzmlm izabela adamczyk mowi o nabieraniu sie w internecie xD
cat_in_hat +172
Do mieszkania najlepiej moglby wjechac tym gratem.
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
Jak są anonimowe to potrafią sie przyznać
Prawda jest taka, że polskie kobiety na świecie uchodzą za ładne, faceci niezbyt. Życie xD
to jest bajeczka powtarzana przez same kobiety XD nigdy a to przenigdy od obcokrajowca nie usłyszałem że polish girl are beautifull
Daleko mi do człowieka który mówi, że witaminki najpiękniejsze ale nie ma co lecieć w c---a i udawac, że Słowianki nie uchodzą na świecie za fajne d--y xD
Prawda jest taka, że nawet przez ten sam Vibe nasze witaminki mają łatwy start za granicą.
Zwłaszcza blondyny bo blond eastern european girl to ten sam poziom co big Booty Latina xD
@Deska_o0: w którym miejscu? Wkleiłem zdjęcie z wypowiedzią anonimowej p0lki bo żadna się pod swoim nazwiskiem do blackpillu nie przyzna
no to zajebiscie ogarnales sobie polke des lebens, ale nie masz pojecia jak to teraz wyglada xD @erni13
@grand_khavatari: w dolnej części pleców, dlatego stworzyłeś ten wpis
@grand_khavatari: odstaw internet bo ci szkodzi, poczytaj jakieś książki to dowiesz się chociażby że oprócz słowian i murzynow jest całkiem dużo grup etnicznych
Przez 13 lat byłem też z innymi nacjami, bawiłem się tutaj w tinderki i szło mi dobrze nie tylko z Polkami. Zwyczajnie wolę osobę która ma podobną mentalność do mnie i mogę się z nią spokojnie komunikować w języku ojczystym.
Tylko nadal nie