Aktywne Wpisy
vieniasn +65
byłem sobie rasistą takim w żartach ale odkąd mam sąsiadów hinduskich to już nie tylko w żartach
Kogo teraz stać na 3-4 dzieci? Z moich znajomych to są ustawieni lekarze, deweloperzy, albo właściciele super prosperujących firm. Wakacje w Egipcie kosztują teraz minimum 20 przy 2+3, a jak chcemy pokazać coś ciekawszego typu Kenia to wakacje kosztują 30-40 Zajęcia sportowe w klubie to spoko cena, ja płacę 200 zł, z tym że x3. Kolonie 3k co daje 9k za tròjke. Wycieczka na narty w Alpy 30. Lekcje śpiewu
4 godziny zabrało im przetransportowanie paczki z Bielska Białej do Zabrza oddalonego 90km. Potem przeleżała tam 21 godzin żeby dopiero po tym czasie zostać wysłana dalej 100km dalej gdzie transport trwał znów prawie 4 godziny.
#pocztapolska #inpost #bekazpoczty #januszebiznesu #zalesie
Moja paczka już ponad 24h idzie z Gdańska do Gdyni. Ciekawe kiedy będzie u mnie
A co dziwnego w tych 4 godzinach? Kierowca nie wiezie tylko twojej paczki, ale pewnie setki innych i jadąc zarówno z placówki do sortowni, jak i z sortowni do placówki po drodze zabiera lub dostarcza przesyłki do wielu innych placówek. Do tego status "wysłanie" nie oznacza, że w tym momencie przesyłka opuściła placówkę, tylko że została zeskanowana i czeka na spakowanie w kontenerze transportowym i załadowanie na samochód (kursy