Aktywne Wpisy

ewolucja_myszowatych +412
Udało się trochę podbić obraz z wypadku BMW na podstawie nagrań od @dashcambandit i @Rabusek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:

powodzenia +942
gdyby wykop nakręcił teraz panikę, że zabraknie paliwa na stacjach, to PiS byłby zmuszony odblokować ceny tuż przed wyborami ( ͡º ͜ʖ͡º) ewentualnie zabrakłoby paliwa na stacjach, co też byłoby ciekawe
ja nic nie sugeruję
#tankujemynazapas #orlen
ja nic nie sugeruję
#tankujemynazapas #orlen

Jakie jedzenie mu kupować, żeby było zdrowe ale nie za drogie? Można mu czesto zmieniać saszety na różne firmy i smaki? Dziś ma około roku.
Co z przekąskami? Jakieś kabanosy i inne wymysły?
https://szybkakarma.erli.pl/produkt/mix-dolina-noteci-premium-karma-kot-mokra-24x400-g,134826249?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=18648370228&gclid=Cj0KCQjw8qmhBhClARIsANAtbofhnFkoxYcpQqpLFKIPhQ9AfSP8cJmyLbDkOrjmtfkTad2GTbd8hrsaAsUyEALw_wcB&gclid=Cj0KCQjw8qmhBhClARIsANAtbofhnFkoxYcpQqpLFKIPhQ9AfSP8cJmyLbDkOrjmtfkTad2GTbd8hrsaAsUyEALw_wcB
do tego chrupki Purina zawsze na misce. Przekąski to surowy kurczak czy inne mięso :D
Najlepiej oczywiście czytać składy jak już pisali wyżej, ale ten ranking jest sensowny. Ja łapie Wiejską Zagrodę / Zooplus Bio na promocjach.
Żadnych chrupek bo to raz: gówno, dwa: wylęgarnia bakterii, trzy: zabójca nerek.
Maxi natural z biedrony jest zaskakująco dobrą karmą, są lepsze ale jak Cię przyciśnie to jest dobra alternatywa dla lepszych karm.
Kotuszkowo i surowe kotki to strony na
Protip: możesz też kotu dawać okazjonalnie mrożone myszy (drogo) i pisklaki (tanio). Królicze uszy z futerkiem (koniecznie z futerkiem) są dobre na zęby i przewód pokarmowy. Ogólna zasada jest taka: im mniej przetworzone tym lepiej.
Nie karm kota suchą.
Może ktoś mu dał te tańsze, słodzone i teraz nie chxe innych?
kupiliśmy moździerz, ucieramy dosłownie max. 5 chrupków na proszek, posypujemy na mokra karmę, zjada wszystko xd
znajdź jakąś suchą karmę albo przysmaki z dobrym składem, które będą mu oczywiście smakować i minimalna ilością dosmaczaj tym mokrą