Wpis z mikrobloga

Jaka ta gra jest świetna! Kiedyś do niej podszedłem i po 2 godzinach olałem ze względu na wolne tempo i przytłoczony ilością dialogów. Odpaliłem wczoraj i wsiąkłem ciągiem na 8 godzin. Przeżywam istne, p--------e katharsis. Od lat żadna gra nie wciągnęła mnie na tak długo. Poczułem się jak za małolata.

#gry #discoelysium #czujedobrzeczlowiek
wolkami - Jaka ta gra jest świetna! Kiedyś do niej podszedłem i po 2 godzinach olałem...

źródło: 285061326_10160424572781042_3452224940078522608_n

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Dwudziestydrugi: W grze akcji jest niewiele (przynajmniej do momentu, do którego doszedłem). Jest to bardziej interaktywna książka. Bardzo dobra książka. Pięknie wykreowany świat i postacie poboczne. Trudno mi powiedzieć, czy się wkręcisz, ale daj jej szansę i nie zniechęcaj się szybko. Pograj tak przynajmniej kilka godzin. Gra jest unikatowa.
  • Odpowiedz
@wolkami: Odpuściłem po 10 godzinach miesiąc temu. Zacząłbym od nowa, ale nie chce mi się przechodzić tego samego jeszcze raz, a jakbym wrócił do sejwa to kompletnie nic bym nie pamiętał xD jak żyć
  • Odpowiedz
@wolkami: a wlasnie tez sie odbilem szybko po pierwszych paru godzinach. Wydawala sie w miare ciekawa, ale wolne tempo akcji i ciagnace sie dialogi, ktore duzo nie wprowadzaly zniechecily. Bede musial sprobowac jeszcze raz.
  • Odpowiedz