Aktywne Wpisy
quaz2020 +221
dziś w nocy nadszedł ten wyczekiwany moment, otóż urodziła mi się zdrowa córa, mimo, że były małe kompilacje podczas porodu i skończyło się na cesarskim cięciu - wszystko się udało w pełni i mała jest już z nami (づ•﹏•)づ moja różowa też czuję się dobrze i jest szczęśliwa. jedynym minusem było to, że nie chcieli mnie wpuścić na blok a mieliśmy zaplanowany poród rodzinny, chciałem wykonać
Koner1391 +2
Na święta jadę do rodziców, mam dwóch chrześniaków, dziewczynka ma 8 lat, chłopiec 3 lata, co im można kupić? mała ma już laptopa, rolki, rower, nie mam pojęcia co teraz im wziąć
Jeszcze w 2022 roku dostałem maila od przełożonego, że rozmowa o wynagrodzeniu się odbędzie na początku 2023. Uzgodniliśmy wtedy na spotkaniu, że podwyżka wyniesie 2k bo tak jest już zabudżetowane.
No i co, myślicie, że rozmowa się odbyła? NIE.
Rozumiecie? Zamiast zrobić te spotkanie i powiedzieć, że spadaj, ale nic nie dostaniesz bo xxx, to po prostu przemilczeli temat. Czuję się jak nic nie warty robak. Dalsza praca w tym miejscu jest bez sensu i tylko ich utwierdzi w przekonaniu, że można mną gardzić.
W poniedziałek mam ochotę złożyć wypowiedzenie, ale w regionie kiepsko z pracą - zwalniają z IT (np. Netguru).
#korposwiat #korpo #praca #pracbaza #pracait #gorzkiezale
@randomex58: mam maila
Przede wszystkim, warto spróbować porozmawiać z przełożonym na temat podwyżki. Możliwe, że była to po prostu pomyłka lub przeoczenie, a może zdarzyło się coś, co zmusiło Twojego przełożonego do przesunięcia spotkania na później. Jeśli okaże się, że nie ma
@randomex58: całuję rączki Kierowniku i już siadam za biurkiem, z niecierpliwością czekając na kolejny kwartał