Aktywne Wpisy

SaintWykopek +136
just-dont-panic +61
No i przyszla ( ͡° ͜ʖ ͡°) pierwszy raz w życiu 5 cyfrowa. Trochę dumny, trochę już nie robi to na mnie takiego wrażenia, jak w czasach kiedy zarabiałem 2800 i wyobrażałem sobie jakby to było zarabiać dychę.
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ

I mimo, że dziś 1 kwietnia to nie jest to żart, już oficjalnie jestem tatą 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ cieszę się niesamowicie i chciałem się Wam pochwalić tak jak gdy się dowiedziałem o ciąży
#wygryw #chwalesie #rodzina #dzieci #kaszojad #niemowlak
niech rośnie zdrowo :)
pierwsze?
edit: a ok, wywnioskowałem z poprzedniego wpisu, że pierwsze
@acidd 1.5 roku przerwy to zależy od typu dziecka, jak będzie normikiem to spoko, jak wysoko wrażliwe to odważny czyn. A i jeszcze trzeba tak wymierzyć aby nie trafić na to, że pierwsze dziecko ma akurat lęk separacyjny, bo by było przerypane.
@mac_mod: sroga rozkmina, ale nie ma co planować tylko lecieć na żywioł :D
Wszystkiego dobrego !
Nie, nie jesteś. Nikt nie jest na to gotowy, takie stwierdzenie to zwykłe #!$%@? kogoś kto nie ma pojęcia o rodzicielstwie, ale wszystkiego się nauczysz i z czasem będzie lepiej.
@Wloczykij2: no łatwo nie jest :) to fakt