Aktywne Wpisy

szczypawka +13
Hej, mam dosyć duży problem.
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać

Bloodhorn +286
xD
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+

2 lata temu kupilem taki za 10zł, windows dziala do dzis, wszystko sie aktualizuje, normalnie udalo sie aktywowac
potrzebuje teraz kolejny klucz i nie widze juz wiecej takich ofert na #allegro
z tego co pamietam to były chyba klucze oem które były sprzedawane po utylizacji komputerów do których były przypisane, jakis tam wyrok unii europejskiej pozwolił tymi kluczami handlować, mniejsza o legalnosc, bylo kiedys duzo takich ofert, teraz nie widze
ma ktos jakies źródło i poratuje linkiem? windows 10, moze byc pro, nie chce uzywac aktywatorów, wolałbym kupic klucz
#informatyka #komputery #microsoft #windows10 #pytanie #januszebiznesu
@deiceberg: nie, kiedys zapłaciłem 11zł, teraz moge dać do 20, tak wiem ile kosztuje windows
@paczelok: o na olx faktycznie są, troche boje sie sprzedawców z olx ale 10zł moge zaryzykować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od lat biorę i z fakturą (xd), byli na allegro, ale coś im tam musiało nie pasować: easysoft24.pl
Żeby było lepiej po X czasu odpowiadają na reklamacje przez automater, a miałem 2 takie akcje pt przymusowy format vs office - zawsze idzie sie z nimi dogadać. A jak Tobie nie przypasuje to zawsze jest kinguin.
Na olx to są za darmo - na naklejkach lic. z Windows 7 - bez problemu aktywujesz 10.
Ale rozumiem że Uczciwość może nie pozwolić. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
KMSPico - oczywiście przed instalacją i pierwszym użyciem musisz wyłączyć antywirusa (jak masz) oraz defendera (bo MS się broni przed tym aktywatorem, jak tylko może) - system będzie aktywowany kluczem korporacyjnym, poprawki normalnie będą się instalowały...
https://www.official-kmspico.com/
@JestemKrzysio: Raz, że nie #!$%@? się z crackiem, dwa – aktywacja kms jest naprawdę nielegalna.