Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +53
Na nocnej nikt nie zauważy
dariusz44 +242
Nauczyłem dzisiaj mojego 12 letniego syna obsługiwać kosiarkę. Skosił cały ogród, ja w tymczasie z czasie z młodszą córką grzebaliśmy w ziemi, sadziliśmy krzaki. Potem poszliśmy na plac zabaw, huśtaliśmy się na huśtawce. Moje dzieci potem uczyły mnie jeździć na deskorolce. Przeżyłem. Poszliśmy do skelpu, kupiliśmy lody. Potem dalsza jazda na deskorolce, hulajnodze. Śmialiśmy sie cały dzień. Mój syn powiedział ze jestem sigmą, moja córka rechotała. Na kolację zjedliśmy kebsa z sosem
Ale ci sami redaktorzy chyba nie ogarniają ze są do odstrzału przed programistami xD
#ai #bekazpodludzi
@Mistrszzz: a skąd wiesz czy to co czytasz w necie juz nie jest generowane przez AI? Prowadze duzy portal poswiecony jednej grze i nikt nie narzeka :)
Już mysle czy nie postawic wiecej branzowych portali z generowanymi przez AI tresci - wpuszczasz tylko automat ktory wyciaga nowosci ze
@ssauczo_pauczo
Z taką matematyką to w pierwszej kolejności na twoim miejscu martwiłbym się o siebie xd
@Rabusek: czynnik ludzki w tworzeniu tekstów czy literatury jest czymś czego sie nie da zastpiąć XD
@kwanty: akurat.
Z historii by pałę dostał w podstawówce.
@sqlserver: Podaj przykład bo goście twierdzą (wykresy z artykułu) że zdaje egzaminy prawnicze na 90%. Pytanie też czy powinieneś oceniać ten model z polskiej historii - czy typowy anglik zdał by taki egzamin? Jeżeli nie to czy znaczy że nie jest inteligentny?
@kwanty: jeśli potrzebujesz aż przykładów, żeby zobaczyć że chatGPT jest gorszy z historii niż opóźnione dziecko z podstawówki, to musisz sam być opóźniony a ja specjalistą od opóźnionych dzieci nie jestem.
Znikaj na czarnej.