jakim cudem wyladowalam na toksykologii w zeszly weekend po waleniu krx od srody plus #!$%@? 2 g pregaby w sobote wieczor ?? robilam tak juz i bylo git ps w monarze roznowice sa wolne miejsca moze komus sie przyda info #narkotykizawszespoko
@CancerLight: no, dostalam ataku padaczki z tego co zrozumialam, obudzilam sie w pasach @exFASaczity jestem tego swiadoma @mateusz-bogacki no wlasnie, tlumaczylam to lekarzom ze to nie bylo seppuku tylko wypadek, to mnie karoca na konsultacje do psychiatryka zawiezli :DD
@zostawiecipojare Jak masz pecha to od dużej dawki pregabaliny solo dostaniesz padaczki. Stymulanty to dobry podkład pod padaczkę + dużo pregabaliny i masz odpowiedź żeby już tak nie mieszać.
@AspirantAndrzej: ??? @coco-cola robilam podobnie wczesniej ale dodawalam estazolam, tym razem mi sie skonczyl i padaka.... ano, jak za trzecim razem wyladuje na toksykologii to bede miec #!$%@?
@zostawiecipojare: najlepsze jest to że są dwie drogi albo się zaćpasz i skończysz na śmietniku albo ktoś kiedyś będzie miał żone która od walenia ścierwa obudziła się w kaftanie, fajna historia żeby na przykład powspominać przy wigilii XD
@extraordinary_seaman: zastanawialm sie nad odpowiedzia i tak jest masniutka @imargam_2137 nie wyobrazam sobie moim bliskim zrobic takiego scierwa, licze na to ze przejdzie mi to zamilowanie do uzywek z wiekiem @bart0sz bo #!$%@? fajnie tyle ze laczona z benzo jest bezpieczna, na solo jak widac robi padake
@zostawiecipojare: no ale dlaczego aż tyle. Od roku jestem na 150mg dziennie i jak wezmę 300 to już czuję się jak po paru piwach. Aż taka tolera, że musisz 2g brać i to jeszcze w mixie?
@bart0sz: generalnie od stycznia zaczelam brac pregabe jak bylam u dziadzia co ma raka i mial z 6 opakowan pregaby 150 mg 60 tabsów to se pozyczylam jedno. doszlam do dawki 1200mg i przestalam bo to juz byla przesada. pozniej odkrylam ze na sam koniec posiedzenia zajebiscie siedzi z estazolamem w duzych dawkach.
@zostawiecipojare: #!$%@?, jak ćpiesz co dzień, to jaka radocha z ćpania? Ja raz na pół roku sobie coś wezmę jak się uda, nawet poppersa rzadko używam, żeby jak użyję już go, było fajnie, niż codziennie, a ty chyba w jakimś cugu byłaś xD
@DIO_: no coz, fakt tera trzeba wiecej srodkow i mozliwosci bo jak nie strzele jakiegos mixa uzywek to #!$%@?. kiedys se nie wyobrazalam pic wódki do beta ketonow, a teraz nie widze innego polaczenia od ktorego sie zaczyna
@zostawiecipojare: mmm, ciekawe. Jeśli zupełnym przypadkiem grasujesz chwilowo w okolicach Gdyni to dawaj do mnie na Kamienną Górę. Basen, kurak z rożna, spacerek po dzikich kanionach, malowanie po numerkach, etc. etc. Chemy i farmakologii nie stosuje bo mam drugtesty w robo, ale mozemy heroicznie wrzucic po 5g solidnego grzyba, w peaku przypalic dmt, i #!$%@?ć się jak zwierzaki pośrodku niezwykłej urody witomińskich lasów. Nie za ostro? :p
#narkotykizawszespoko
@exFASaczity jestem tego swiadoma
@mateusz-bogacki no wlasnie, tlumaczylam to lekarzom ze to nie bylo seppuku tylko wypadek, to mnie karoca na konsultacje do psychiatryka zawiezli :DD
@coco-cola robilam podobnie wczesniej ale dodawalam estazolam, tym razem mi sie skonczyl i padaka.... ano, jak za trzecim razem wyladuje na toksykologii to bede miec #!$%@?
@imargam_2137 nie wyobrazam sobie moim bliskim zrobic takiego scierwa, licze na to ze przejdzie mi to zamilowanie do uzywek z wiekiem
@bart0sz bo #!$%@? fajnie tyle ze laczona z benzo jest bezpieczna, na solo jak widac robi padake
Ja raz na pół roku sobie coś wezmę jak się uda, nawet poppersa rzadko używam, żeby jak użyję już go, było fajnie, niż codziennie, a ty chyba w jakimś cugu byłaś xD
Nie za ostro? :p