Wpis z mikrobloga

Już kilka lat temu myślałem czy na 600 lat #lodz będzie jakaś gwiazda zagraniczna i inne fajne koncerty. No to mamy już prawdziwy festiwal z line up godnym wielkich płatnych festiwali! Każdy znajdzie coś dla siebie! Jeszcze dziś zaprezentowano gadżety okazjonalne. Oj wydam kasy :)
#600latlodzi
#festiwale
  • 15
  • Odpowiedz
  • 7
Wykop to jednak ściek się zrobił okrutny. Człowiek się cieszy a tu same zasrane trole. Mam #!$%@? na was. Pozdro600 dla normalnych Łodzian!
  • Odpowiedz
@michalec: Ten festiwal zapowiada się faktycznie fajnie, ale to chyba jedna z nielicznych rzeczy, które ostatnio wychodzą.

Zaniedbanie miasta, brudne ulice, tragiczna komunikacja miejska. Po 6 latach mieszkania w Gdańsku i Warszawie trudno mi się przyzwyczaić do niestety o wiele niższych standardów...
  • Odpowiedz
@michalec: Lineup godny dni Andrespola. Serio gościu, nie każdy kto nie będzie z tobą się razem do tego trzepał, to jest hejter i troll. Łódź jest mega zaniedbana pod wieloma względami, więc pozwól ludziom nie cieszyć się z festiwalu dla Koluszek, Łowicza i Tuszyna, kiedy na codzień nie mają czym jeździć do szkoły, do pracy, bo MPK nie funkcjonuje, albo wracając do domu stoją przez 2 godziny w korku.
  • Odpowiedz
Pozdro600 dla normalnych Łodzian!

@michalec: Myślę, że normalni Łodzianie widzą, że jakość zarządzania miastem spadła od czasów pierwszej kadencji HZ. Nie wiem czy jest lepiej czy gorzej niż za Kropiwnickiego, nie widzę dobrego następcy, ale uważam że łódzkiej władzy należy się solidne potrząśnięcie.
  • Odpowiedz
  • 0
W całej Polsce już nic nikomu nie pasuje. Co prawda jestem Łodzianinem a nie Polakiem ale mam taki dowód i paszport. Żałosny hejt ze wszyskich stron. Jeb.ijcie się w głowę a jak wam się nie podoba to wiadomo co :)
  • Odpowiedz