Aktywne Wpisy

mamabijeatataniezyje +276
#!$%@? mój ojciec to jest rekin biznesu.
Kobieta wywiesiła na bramce swojego ogródka działkowego kartkę "SPRZEDAM działkę nr. XXX, można wchodzić i oglądać, telefon xxx xxx xxx". Powiedziałem jej, że kupię, ale za połowę tego, co chce, bo to zaniedbana dżungla. Powiedziała, że chyba sobie żartuję, ale poszła na deal, że sprzeda mi jak nikt się nie odezwie, bo ona wyjeżdża na dłużej do Niemiec i chce się pozbyć obowiązków i opłat.
Kobieta wywiesiła na bramce swojego ogródka działkowego kartkę "SPRZEDAM działkę nr. XXX, można wchodzić i oglądać, telefon xxx xxx xxx". Powiedziałem jej, że kupię, ale za połowę tego, co chce, bo to zaniedbana dżungla. Powiedziała, że chyba sobie żartuję, ale poszła na deal, że sprzeda mi jak nikt się nie odezwie, bo ona wyjeżdża na dłużej do Niemiec i chce się pozbyć obowiązków i opłat.

poker666face +8
XDDD #danielmagical

Velo Czorsztyn. Jedna z ładniejszych tras rowerowych jakie miałem okazję przejechać. Polecam każdemu, zanim zacznie się sezon, bo jeszcze nie ma takiego ruchu. Super widoki i praktycznie cały czas ścieżka rowerowa, więc nie ma problemu z samochodami.
#rowerowyrownik #krakow #rower #zamek
Skrypt | Statystyki
Moje odkrycie z tamtego wyjazdu to podjazd na
Tez kiedys zrobiłem. Fajna trasa :)
Taka pętelka na 1 strzał, ale widokowo obłędna
w sezonie jest dramat. ludzi bardzo, bardzo dużo, część trasy jest bardzo wąska, nie da się wyprzedzić. trasa jest piękna, ale w mojej ocenie sens ma tylko poza sezonem.
Dzizas od 16 lat na wykopie…. Da się w tej nowej popieprzonej aplikacji na iOS dodać zdjęcie w odpowiedzi?