Wpis z mikrobloga

Dzięki komu #niebieskipasek z mojego #friendzone znalazł sobie drugą połówkę?

Dzięki komu #niebieskipasek uświadomił sobie, że...no właśnie....

Ale powoli i od początku. Poznałam sobie ja kiedyś faceta, na potrzeby historii nazwijmy go Kubuś. Miałam wtedy własnego #niebieskiegopaska i nie bardzo byłam zainteresowana zmianami, więc powstało sobie #friendzone. A kiedy się tak poznawaliśmy to okazał się facetem ideałem. Tu opis dla #rozowychpaskow.

Często się zastanawiałam dlaczego niczego ode mnie "nie chce". Za to często umawiał się z innymi dziewczynami, które zakochiwały się w nim bardzo szybko. Ale jak on mi to wytłumaczył-ani razu nie potrafił stanąć na wysokości zadania. Myślał, że to jakaś choroba czy coś, ale wszelakie badania wychodziły prawidłowo, dodatkowo przy filmach dla dorosłych poruszenie się pojawiało :) Był też u psychologa, jedna powiedziała, że to pewnie przez zbyt emocjonalne podejście a druga, ekhm...że Bóg mu w ten sposób mówi, że seks przedmałżeński nie da mu spełnienia. Aż któregoś razu oglądaliśmy film, o kochających inaczej (nie jestem w stanie sobie przypomnieć tytułu :<) i powiedziałam bardziej żartem "A może Ty jesteś gejem?". I tutaj słówko o Kubusiu. Kubuś jest inteligentnym facetem itd, ale jeśli chodziło o przyswajanie informacji itd to zawsze, ale to zawsze, sprawdzał, czy ktoś ma rację. Za cholerę nie wiedziałam, że, no właśnie, że on będzie chciał sprawdzić czy mam rację.

A więc Kubuś założył sobie konto na portalu dla kochających inaczej, bo przecież wśród swoich znajomych nie miał nikogo takiego. Umawiał się jak głupi i od tamtej pory był w dwóch poważnych związkach, a aktualnie jest w trzecim i z tego co widzę to już do śmierci będzie.

Do wszystkich hejterów i przeciwników: Kubuś i jego partner nie są z tych co się obnoszą, nie walczą o prawa do małżeństwa, a przede wszystkim uważają, że nikt, kto jest w takim związku nie powinien mieć dzieci).

Tl;dr Było w sumie na początku. :P

#coolstory dla mnie, dla was może #niecoolstory, z pewnością #friendzone i zahacza o #twnogf, kompletnie nietematycznie, ale też #piotszakstyle

#dziendobry
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zombiag: ?

No dla mnie to, ze ktos wreszcie odnalazl kogos idealnego dla siebie jest słodkie. :3 Wybacz, ja nie z tych ludzi, którzy gejów tępią, bo niby dlaczego mislabym to robić? Ważne by się ze swoją orientacją nie obnosili (mówię tu o tych idiotycznych "paradach równości") i nie chcieli mieć dzieci xD
  • Odpowiedz
Do wszystkich hejterów i przeciwników: Kubuś i jego partner nie są z tych co się obnoszą, nie walczą o prawa do małżeństwa, a przede wszystkim uważają, że nikt, kto jest w takim związku nie powinien mieć dzieci).

@WykopowyOdwykToSciema: Co z Tego? Facet z facetem to nienaturalne i nienormalne. Radziłbym skierować się do specjalisty niż harcować z innymi skrzywionymi, bo nigdy nie wyjdzie się z tej patologii.
  • Odpowiedz