Aktywne Wpisy
Aegithalos +372
VIFON_Polska +84
No Elo (。◕‿‿◕。) Pierwszy oficjalny wpis popularnych Zupek Chińskich na Wykopie! Ja już jestem miękki jak makaron.#heheszki #gotujzwykopem
Kruszysz makaron?
- Tak 65.2% (954)
- Nie 34.8% (509)
Muszę imię i nazwisko podać. Próbowaliśmy na #fb #facebook ale pulpit z Korwin JaśnieMaria Mikael podpowiada, że właściciel laptopa raczej ma tutaj konto.
Hubert Nowak bo to konto jest założone na Windows, proszę o kontakt w sprawie laptopa #hp znalezionego na przystanku we #wroclove. jeśli nie będzie tutaj odpowiedzi będę wchodził na konto sprawdzać pliki. Na razie jest pin, nie ingeruję w zawartość, jednak chcemy oddać laptopa, razem z ładowarka.
O pomyśle łamania/usuwania hasła nie wspomnę.
A dostanie w nagrodę plombę w dziąsło od kuca (lub Seby narodowca jego kolegi, bo przecież sam nie przyjdzie).
Oddawanie na policję to podobno też słaby pomysł, bo było wiele historii, że traktują takiego jak złodzieja. A jak ktoś coś złego zrobił z tym laptopem (ukradł, zhackował, zrobił przez niego coś nielegalnego i wyrzucił
Co do czasu - mówi się o dwóch tygodniach, ja uważam, że raczej doba, żeby uniknąć podejrzeń. Znalazłem wieczorem, wziąłem, żeby nikt nie ukradł, poszedłem do pracy, po południu odnoszę na policję. Szczerze, nie pamiętam co na
zostawiony na przystanku, dlatego najpierw tak szukam właściciela. znaleźne mnie kompletnie nie interesuje bo pamięć i ssd zupełnie by mi wystarczyły, a i tak mam ich pełno.
@mjfotocompl: PSST...
nie musisz go wtedy odbierać!
@mk321: Oczywiście że dostanie. Znaleźne jest przecież zapisane w odpowiedniej ustawie i można chęć jego otrzymania zgłosić przy oddawaniu na policję itp.
@mjfotocompl: ominięcie zabezpieczeń. ;)
Co najwyżej dildem opa zaatakują.
@mjfotocompl szykuj dupsko xD