Aktywne Wpisy

Oglądacie/lubicie Marcina Strzyżewskiego? Jak dla mnie to on wybija się i zarabia na wojnie na Ukrainie. Taki sobie znalazl sposob na zycie. Wczesniej slawil Rosje i jej tradycje. Poza tym to gosc w ogole nawet na Polaka noe wyglada. To jakis czeczen/gruzin.
#ukraina
#ukraina

Mardssl +5
Jakie jest dla was najgłupsze powiedzenie? Dla mnie to "Co cię nie zabije, to to cię wzmocni."
#przegryw
#przegryw
#rosja #ukraina #pieklomezczyzn
Przegrana Ukrainy oznacza przeniesienie wojny dalej przez rosje
https://www.rp.pl/polityka/art38154681-petr-pavel-prezydent-czech-kontrofensywa-tylko-jedna-proba
Upadek ukrainy oznacza wojnę w polsce xDDDD
@neurotiCat: Dobrze, że dzbany takie jak ty zapomiały co się działo jeszcze w 2021. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz wyobraź sobie całą wschodnią granice i miliony uchodźców z Ukrainy pomieszani z inżynierami wiezionymi milionami na naszą granice.
Wojna hybrydowa jest pewnikiem.
@JohnCasey: Sam spieprzaj za don rusku. xD
Nie wiem co gorsze - ukraińskie czy rosyjskie trolle
@JohnCasey: tak, i dlatego od ponad roku nadają w swoich wszystkich mediach, że są w stanie wojny z NATO ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dizzydom: To jest konstruktywna opinia według ciebie? xD
Marka Budzisza musicie posłuchać o polityce i sytuacji Polski.
Porazka Ukrainy = porażka Polski, wojna
@JohnCasey: teraz nie zaatakuje, ale za 5 lub 10 lat może zmienić zdanie jak USA będzie zajęte wojną na pacyfiku. Ruscy już pokazali, że potrafią zaatakować kraj nawet w przypadku kiedy wygrana nie jest na 100% pewna. Nawet jeśli nie zaatakują to będą co miesiąc organizować ćwiczenia pod
Vibe jak w 39.
Ja tam wolę uważać, że nam grozi wojna i najwyżej się pomylę pozytywnie. Lepsze to niż żyć na planecie kucyków pony gdzie nic nam nie grozi bo jest UE i NATO które z jakichś dziwnych powodów mają za nas wygrać wojnę gdyby taka nastąpiła.
Komentarz usunięty przez moderatora
I niby jakie gotowanie żaby? Do czego chcą nas powoli przygotować?
Chcesz obrońców praw mężczyzn wciągnąć w hejt na pomoc Ukrainie ruski trollu.