Stosunki ukraińsko-polskie nigdy nie były lepsze. Polskie partie polityczne mogą się nie zgadzać we wszystkim innym, ale prawie wszystkie zdecydowanie popierają Ukrainę i jej granice.
Polacy są aż nazbyt świadomi, że niezależna Ukraina jest im niezbędna do zapewnienia bezpieczeństwa
@Bobito: Artem, dzięki za tę krynicę bezcennej i odkrywczej wiedzy. Mała rada, dla Polaków stosunki między naszymi krajami są polsko-ukraińskie a nie ukraińsko-polskie.
Polacy są aż nazbyt świadomi, że niezależna Ukraina jest im niezbędna do zapewnienia bezpieczeństwa
@Bobito: saszka zapominasz, że Polska jest w UE i NATO więc to nie wy zapewniacie nam bezpieczeństwo tylko nasi sojusznicy z którymi współpracujemy od 30 lat, wy tylko jesteście buforem.
@cybulion: No czyli nadal gowno odpowiedziałeś xd masz fiutka to broń kobitek bo inaczej nie jesteś menszczyznom! A ci pewnie którzy są temu przeciwko chcą wysłałaś kobitki w kamasze (argument dychotomii myślenia)!! A poza tym PTSD i problemy z odnalezieniem się żołnierzy w świecie po wojnie nie istnieje bo wykopek obsrany tak napisał!
@Szalom: ozajaszu, zastopuj swe konie, pod onucowym wpisem prowadzisz sam ze soba dyskusje, popierajac onucewa wiec sam wlasnie stales sie dla mnie ruskim trolem. Tfu na ciebie ruski sprzedawczyku.
@cybulion: No i jest krol argumentacji w wygrywaniu gownianych dyskusji kiedy twoje racje zostały obalone - ruski onunycyzm
Jakim ty jesteś prostym człowiekiem typie, to jest właśnie ta dychotomia o której pisałem - ktoś się z tobą nie zgadza - onuca! Przecież każdy wie ze żołnierze ukraińscy nie mogą mieć problemów psychicznych po wojnie, a zakaz wyjazdu z kraju bo masz fiuta to przywilej nie dyskryminacja.
@Szalom: no u ciebie przeciez to normalne, wysylacie kobiety do zabijania niewinnych palestynczykow. Wtedy ozajaszek ma czyste raczki i moze spokojnie zjesc obiadek
Stosunki ukraińsko-polskie nigdy nie były lepsze. Polskie partie polityczne mogą się nie zgadzać we wszystkim innym, ale prawie wszystkie zdecydowanie popierają Ukrainę i jej granice.
@cybulion: Ciekawe czy te baby zaopiekują po wojnie sie Saszkami z pourywanymi nogami/rękami czy lepszą partią będzie nigglet na socjalu w Paryżu ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
Mała rada, dla Polaków stosunki między naszymi krajami są polsko-ukraińskie a nie ukraińsko-polskie.
@Bobito: Po wojnie najpewniej wpadnie w niemieckie i francuskie uzależnienie więc Polska będzie mieć #!$%@?.
@Bobito: saszka zapominasz, że Polska jest w UE i NATO więc to nie wy zapewniacie nam bezpieczeństwo tylko nasi sojusznicy z którymi współpracujemy od 30 lat, wy tylko jesteście buforem.
Tfu na ciebie ruski sprzedawczyku.
Jakim ty jesteś prostym człowiekiem typie, to jest właśnie ta dychotomia o której pisałem - ktoś się z tobą nie zgadza - onuca! Przecież każdy wie ze żołnierze ukraińscy nie mogą mieć problemów psychicznych po wojnie, a zakaz wyjazdu z kraju bo masz fiuta to przywilej nie dyskryminacja.
Zobacz mój profil i zobacz