Stosunki ukraińsko-polskie nigdy nie były lepsze. Polskie partie polityczne mogą się nie zgadzać we wszystkim innym, ale prawie wszystkie zdecydowanie popierają Ukrainę i jej granice.
Polacy są aż nazbyt świadomi, że niezależna Ukraina jest im niezbędna do zapewnienia bezpieczeństwa
@cybulion: w sumie w dupie mam waszą dyskusję ale tak przewijam i czytam
myślę że prędzej zjadłbyś własną kupę niż przyznał się do błędu
komentowanie na tym portalu to ruletka bo się trafi taki dzban jak ty któremu wypiszesz krok po kroku a on i tak nie zrozumie i zesra się o coś co istnieje tylko w jego głowie xD
@devoops: widzisz ja poprostu nie czytam tych wysrywow jak widze slowo "cuck". Zaczynam takiego #!$%@?ć poprostu. To że w jego kraju zmuszaja kobiety do sluzby i zabijania niewinnych dzieci to jest ich sprawa i niech se tak to dziala u niego. Guwno mi wytlumaczyl, gdyby se co bedzie z kadlubkami a jak narazie trwa tam otwarta wojna.
Stosunki ukraińsko-polskie nigdy nie były lepsze. Polskie partie polityczne mogą się nie zgadzać we wszystkim innym, ale prawie wszystkie zdecydowanie popierają Ukrainę i jej granice.
Polacy są aż nazbyt świadomi, że niezależna Ukraina jest im niezbędna do zapewnienia bezpieczeństwa
myślę że prędzej zjadłbyś własną kupę niż przyznał się do błędu
komentowanie na tym portalu to ruletka bo się trafi taki dzban jak ty któremu wypiszesz krok po kroku a on i tak nie zrozumie i zesra się o coś co istnieje tylko w jego głowie xD