Aktywne Wpisy

Nanuno +249
I niech mi ktoś powie, że polski Woodstock nazywany PolandRock Festival nie jest politycznym wydarzeniem, z którego Koalicja Obywatelska i Lewica utworzyły sobie swój prywatny folwark.
Obrzydliwe jak można z imprezy muzycznej zrobić polityczne szambo.
#woodstock #polandrock #polandrockfestival #bekazlewactwa #owsiak
Obrzydliwe jak można z imprezy muzycznej zrobić polityczne szambo.
#woodstock #polandrock #polandrockfestival #bekazlewactwa #owsiak

JohnnyPomielony +213
Nigdy mnie nie przestaną zadziwiać podwójne standardy wśród kobiet. Idealnie widać to na przykładzie związku Roksany Węgiel z jej partnerem. Gdyby było na odwrót, i on był przystojnym 18 latkiem a ona 27 letnia kobieta z nadwagą, to byłoby "you go girl" wygląd nie ma znaczenia itd. no ale że jest na odwrót, to komentarze są naprawdę obrzydliwe (kilka z nich wrzuciłem w komentarzu) Potwierdza się po raz kolejny, że kobiety to

#rosja #ukraina #wojna #wolyn #upa #nazizm #polityka #geopolityka #faszyzm
@Arstotzkaball:
Widziałem sporo zdjęć osobników rosyjksojęzycznych z obu krajów, którzy posiadali zarówno tatuaże jak i otaczali się symboliką nazistowską. Więcej zdaje mi się z rosji bo to większy kraj, ale jakiś trend jest.
Nie wiem, czy to ma znaczenie prawdę mówiąc. Naziści są od lat martwi, a to co mamy obecnie to jacyś odtwórcy amatorzy.
Mamy natomiast
Dochodzą do tego filmiki edytowane, gdzie dodaje się do pojazdów krzyże wermachtu.
Warunkiem amerykańskiej zgody na szkolenia ponoć było utemperowanie części grupowań i kółek pacjentów chemioterapii.