Aktywne Wpisy
patryk747 +3
Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
paczelok +78
- No chciałabym się kiedyś dostać do korpo.
- Wystarczy dyplom uczelni wyższej.
- No ale ja nie mam i to jest problem.
- A jakie masz twarde umiejętności? Próbowałaś gdzieś startować?
- No nie mam i nie próbowałam.
- To kogo ty masz pretensje? Co ty robiłaś przez te lata po skończeniu szkoły średniej? Znasz angielski chociaż?
- No tak średnio.
- To skoro prawie nic nie potrafisz, nie dziw się, że masz gównianą pracę.
#tinder #logikarozowychpaskow #biedaumyslowa
Komentarz usunięty przez autora
A druga sprawa to poziom kandydatów na rozmowach kwalifikacyjnych które niestety muszę przeprowadzać jest równie żenująco niski. Jakieś 90% ludzi ma marzenia, ale nie rozumie, że żeby spełnić marzenie X (np. o jakiejś pracy)
@Zgagarast: Terapia powinna pomóc
Laska się makabrycznie, skarżyła na swoją pracę i w zasadzie nie wiedziała z czego wynika jej położenie. Pracowała najpierw w gastro a potem w sklepie i nazywała to najgorszym gównem jakie ją w życiu spotkało.
Potem zeszło na temat mojej pracy w korpo / IT no i zaczęła się żalić, że też by chciała.